ANIELA DE WACHTER

Contactgegevens ANIELA DE WACHTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANIELA DE WACHTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANIELA DE WACHTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE DAMHOUDERESTRAAT 6; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32484493 32484493

Fax (fax): +32 (53) 773-37-56 +32 (53) 773-37-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANIELA DE WACHTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANIELA DE WACHTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANIELA DE WACHTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANIELA DE WACHTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANIELA DE WACHTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANIELA DE WACHTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANIELA DE WACHTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANIELA DE WACHTER
Products information ANIELA DE WACHTER

BTW identificatienummer (tax): BE02462554931
Ondernemingsnummer: 1730590820
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANIELA DE WACHTER
(Get full report from official database of BE for ANIELA DE WACHTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANIELA DE WACHTER
Addition kinds of activities for ANIELA DE WACHTER

592100. Drankwinkels | Liquor stores
602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
70320200. Jeugdkampen | Youth camps

Werken bij ANIELA DE WACHTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANIELA DE WACHTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANIELA DE WACHTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANIELA DE WACHTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent m/v (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Heftruckbestuurder (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

 • Thuishulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: INPRO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

 • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ANIELA DE WACHTER in sociale netwerken
Look for responds of ANIELA DE WACHTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANIELA DE WACHTER. Laat een reactie achter voor ANIELA DE WACHTER. ANIELA DE WACHTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANIELA DE WACHTER. Leave a respond for ANIELA DE WACHTER. ANIELA DE WACHTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANIELA DE WACHTER op de google maps. Adres en contacten ANIELA DE WACHTER
Location of ANIELA DE WACHTER on the google maps. Address and contacts of ANIELA DE WACHTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANIELA DE WACHTER ANIELA DE WACHTER: RESTAURANT JEANTAL | DE SLOTENMAKER | FRAN?OIS BORCEUX | BRAEM | GEERT COREMANS

Other related companies as ANIELA DE WACHTER: RESTAURANT JEANTAL | DE SLOTENMAKER | FRAN?OIS BORCEUX | BRAEM | GEERT COREMANS

ANIELA DE WACHTER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANIELA DE WACHTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02462554931. Het bedrijf ANIELA DE WACHTER bevindt zich op het adres: DE DAMHOUDERESTRAAT 6; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANIELA DE WACHTER is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANIELA DE WACHTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANIELA DE WACHTER, openstaande posities, locatie van ANIELA DE WACHTER op de kaart.

ANIELA DE WACHTER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANIELA DE WACHTER, company assigned to the tax number BE02462554931. The company ANIELA DE WACHTER is located at the address: DE DAMHOUDERESTRAAT 6; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANIELA DE WACHTER is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANIELA DE WACHTER is not available. You also can look at reviews of ANIELA DE WACHTER, open positions, location of ANIELA DE WACHTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANIELA DE WACHTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANIELA DE WACHTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANIELA DE WACHTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANIELA DE WACHTER, employees, financial statistics.