DE SLOTENMAKER

Contactgegevens DE SLOTENMAKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SLOTENMAKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SLOTENMAKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENWEIDEPLEIN 24; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89718001 (+32-89718001) 89718001 (+32-89718001)

Fax (fax): +32 (50) 469-46-46 +32 (50) 469-46-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SLOTENMAKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SLOTENMAKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SLOTENMAKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SLOTENMAKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SLOTENMAKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SLOTENMAKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SLOTENMAKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SLOTENMAKER
Products information DE SLOTENMAKER

BTW identificatienummer (tax): BE06587371826
Ondernemingsnummer: 5321472167
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Activités: Portes Blindées,Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Coupe-Feu.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SLOTENMAKER
(Get full report from official database of BE for DE SLOTENMAKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SLOTENMAKER
Addition kinds of activities for DE SLOTENMAKER

289500. Carbon zwart | Carbon black
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter

Werken bij DE SLOTENMAKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SLOTENMAKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SLOTENMAKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SLOTENMAKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van DE SLOTENMAKER in sociale netwerken
Look for responds of DE SLOTENMAKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SLOTENMAKER. Laat een reactie achter voor DE SLOTENMAKER. DE SLOTENMAKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SLOTENMAKER. Leave a respond for DE SLOTENMAKER. DE SLOTENMAKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SLOTENMAKER op de google maps. Adres en contacten DE SLOTENMAKER
Location of DE SLOTENMAKER on the google maps. Address and contacts of DE SLOTENMAKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SLOTENMAKER DE SLOTENMAKER: Ferme Château de Laneffe | MICHEL PIRSON | BOUWWERKEN EERDEKENS | Baltik | DIRK BAELE

Other related companies as DE SLOTENMAKER: Ferme Château de Laneffe | MICHEL PIRSON | BOUWWERKEN EERDEKENS | Baltik | DIRK BAELE

DE SLOTENMAKER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SLOTENMAKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587371826. Het bedrijf DE SLOTENMAKER bevindt zich op het adres: MOLENWEIDEPLEIN 24; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes Blindées,Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Coupe-Feu.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van DE SLOTENMAKER is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SLOTENMAKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SLOTENMAKER, openstaande posities, locatie van DE SLOTENMAKER op de kaart.

DE SLOTENMAKER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SLOTENMAKER, company assigned to the tax number BE06587371826. The company DE SLOTENMAKER is located at the address: MOLENWEIDEPLEIN 24; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes Blindées,Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Coupe-Feu.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of DE SLOTENMAKER is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SLOTENMAKER is not available. You also can look at reviews of DE SLOTENMAKER, open positions, location of DE SLOTENMAKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SLOTENMAKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SLOTENMAKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SLOTENMAKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SLOTENMAKER, employees, financial statistics.