ANGIE KONINCKX

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ANGIE KONINCKX
Private companiesCoal Mining • ANGIE KONINCKX

Contactgegevens ANGIE KONINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGIE KONINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGIE KONINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23749018 (+32-23749018) 23749018 (+32-23749018)

Fax (fax): +32 (60) 383-59-85 +32 (60) 383-59-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGIE KONINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGIE KONINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGIE KONINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGIE KONINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGIE KONINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGIE KONINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGIE KONINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGIE KONINCKX
Products information ANGIE KONINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE09656677246
Ondernemingsnummer: 5735382080
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGIE KONINCKX
(Get full report from official database of BE for ANGIE KONINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGIE KONINCKX
Addition kinds of activities for ANGIE KONINCKX

013100. Katoen | Cotton
331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
769921. Gun diensten | Gun services
20119903. Gedroogde vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Dried meats, from meat slaughtered on site
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
51360501. Kostuums, mannen en jongens ' | Suits, men's and boys'

Werken bij ANGIE KONINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGIE KONINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGIE KONINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGIE KONINCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

 • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

 • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

 • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van ANGIE KONINCKX in sociale netwerken
Look for responds of ANGIE KONINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGIE KONINCKX. Laat een reactie achter voor ANGIE KONINCKX. ANGIE KONINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGIE KONINCKX. Leave a respond for ANGIE KONINCKX. ANGIE KONINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGIE KONINCKX op de google maps. Adres en contacten ANGIE KONINCKX
Location of ANGIE KONINCKX on the google maps. Address and contacts of ANGIE KONINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGIE KONINCKX ANGIE KONINCKX: Janssens Katleen | SANI-DECOR | Taverne de l'H?tel de Ville | Mobil-Tronics | POLICE F?D?RALE

Other related companies as ANGIE KONINCKX: Janssens Katleen | SANI-DECOR | Taverne de l'H?tel de Ville | Mobil-Tronics | POLICE F?D?RALE

ANGIE KONINCKX is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGIE KONINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656677246. Het bedrijf ANGIE KONINCKX bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANGIE KONINCKX is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGIE KONINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGIE KONINCKX, openstaande posities, locatie van ANGIE KONINCKX op de kaart.

ANGIE KONINCKX is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGIE KONINCKX, company assigned to the tax number BE09656677246. The company ANGIE KONINCKX is located at the address: AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANGIE KONINCKX is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGIE KONINCKX is not available. You also can look at reviews of ANGIE KONINCKX, open positions, location of ANGIE KONINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGIE KONINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGIE KONINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGIE KONINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGIE KONINCKX, employees, financial statistics.