ANGELA GALAN SAUCEDO

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ANGELA GALAN SAUCEDO
Private companiesSocial Services • ANGELA GALAN SAUCEDO

Contactgegevens ANGELA GALAN SAUCEDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGELA GALAN SAUCEDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGELA GALAN SAUCEDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PRAETERE 25; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26470630 (+32-26470630) 26470630 (+32-26470630)

Fax (fax): +32 (87) 319-17-24 +32 (87) 319-17-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGELA GALAN SAUCEDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGELA GALAN SAUCEDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGELA GALAN SAUCEDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGELA GALAN SAUCEDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGELA GALAN SAUCEDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGELA GALAN SAUCEDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGELA GALAN SAUCEDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGELA GALAN SAUCEDO
Products information ANGELA GALAN SAUCEDO

BTW identificatienummer (tax): BE06734313964
Ondernemingsnummer: 4201690673
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGELA GALAN SAUCEDO
(Get full report from official database of BE for ANGELA GALAN SAUCEDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGELA GALAN SAUCEDO
Addition kinds of activities for ANGELA GALAN SAUCEDO

9531. Behuisingsprogramma's | Housing programs
259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij ANGELA GALAN SAUCEDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGELA GALAN SAUCEDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGELA GALAN SAUCEDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGELA GALAN SAUCEDO. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

 • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

 • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Telesales officer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Würth Belux

  Type: Vaste Job

  Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

 • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

  Type: Vaste Job

  Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van ANGELA GALAN SAUCEDO in sociale netwerken
Look for responds of ANGELA GALAN SAUCEDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGELA GALAN SAUCEDO. Laat een reactie achter voor ANGELA GALAN SAUCEDO. ANGELA GALAN SAUCEDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGELA GALAN SAUCEDO. Leave a respond for ANGELA GALAN SAUCEDO. ANGELA GALAN SAUCEDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGELA GALAN SAUCEDO op de google maps. Adres en contacten ANGELA GALAN SAUCEDO
Location of ANGELA GALAN SAUCEDO on the google maps. Address and contacts of ANGELA GALAN SAUCEDO

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGELA GALAN SAUCEDO ANGELA GALAN SAUCEDO: El Consultance | Ruitje (Het) | P.C. LE TOPAZE | VERCAMMEN EN ZONEN | Francois L

Other related companies as ANGELA GALAN SAUCEDO: El Consultance | Ruitje (Het) | P.C. LE TOPAZE | VERCAMMEN EN ZONEN | Francois L

ANGELA GALAN SAUCEDO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGELA GALAN SAUCEDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734313964. Het bedrijf ANGELA GALAN SAUCEDO bevindt zich op het adres: RUE DE PRAETERE 25; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANGELA GALAN SAUCEDO is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGELA GALAN SAUCEDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGELA GALAN SAUCEDO, openstaande posities, locatie van ANGELA GALAN SAUCEDO op de kaart.

ANGELA GALAN SAUCEDO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGELA GALAN SAUCEDO, company assigned to the tax number BE06734313964. The company ANGELA GALAN SAUCEDO is located at the address: RUE DE PRAETERE 25; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANGELA GALAN SAUCEDO is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGELA GALAN SAUCEDO is not available. You also can look at reviews of ANGELA GALAN SAUCEDO, open positions, location of ANGELA GALAN SAUCEDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGELA GALAN SAUCEDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGELA GALAN SAUCEDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGELA GALAN SAUCEDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGELA GALAN SAUCEDO, employees, financial statistics.