ANDY DE MEY

Contactgegevens ANDY DE MEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDY DE MEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDY DE MEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKELENBERGSTRAAT 20; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24666521 (+32-24666521) 24666521 (+32-24666521)

Fax (fax): +32 (51) 790-40-83 +32 (51) 790-40-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDY DE MEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDY DE MEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDY DE MEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDY DE MEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDY DE MEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDY DE MEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDY DE MEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDY DE MEY
Products information ANDY DE MEY

BTW identificatienummer (tax): BE06905700683
Ondernemingsnummer: 9136749267
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDY DE MEY
(Get full report from official database of BE for ANDY DE MEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDY DE MEY
Addition kinds of activities for ANDY DE MEY

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
628200. Beleggingsadvies | Investment advice
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds

Werken bij ANDY DE MEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDY DE MEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDY DE MEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDY DE MEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

 • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Facility Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

  Type: Studentenjob

  Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

 • Technische specialisten (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van ANDY DE MEY in sociale netwerken
Look for responds of ANDY DE MEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDY DE MEY. Laat een reactie achter voor ANDY DE MEY. ANDY DE MEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDY DE MEY. Leave a respond for ANDY DE MEY. ANDY DE MEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDY DE MEY op de google maps. Adres en contacten ANDY DE MEY
Location of ANDY DE MEY on the google maps. Address and contacts of ANDY DE MEY

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDY DE MEY ANDY DE MEY: FLTRANSPORT VAN DE VELDE NV | Bucquoye F | RIVIERA | J. BONY ET ASSOCI?S | DE WIT

Other related companies as ANDY DE MEY: FLTRANSPORT VAN DE VELDE NV | Bucquoye F | RIVIERA | J. BONY ET ASSOCI?S | DE WIT

ANDY DE MEY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDY DE MEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06905700683. Het bedrijf ANDY DE MEY bevindt zich op het adres: EIKELENBERGSTRAAT 20; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDY DE MEY is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDY DE MEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDY DE MEY, openstaande posities, locatie van ANDY DE MEY op de kaart.

ANDY DE MEY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDY DE MEY, company assigned to the tax number BE06905700683. The company ANDY DE MEY is located at the address: EIKELENBERGSTRAAT 20; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDY DE MEY is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDY DE MEY is not available. You also can look at reviews of ANDY DE MEY, open positions, location of ANDY DE MEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDY DE MEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDY DE MEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDY DE MEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDY DE MEY, employees, financial statistics.