ANDR? WEYENS

Contactgegevens ANDR? WEYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? WEYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? WEYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENSPORENPLEIN 3; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11261460 (+32-11261460) 11261460 (+32-11261460)

Fax (fax): +32 (14) 120-68-81 +32 (14) 120-68-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? WEYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? WEYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? WEYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? WEYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? WEYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? WEYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? WEYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? WEYENS
Products information ANDR? WEYENS

BTW identificatienummer (tax): BE03056640625
Ondernemingsnummer: 8928558349
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? WEYENS
(Get full report from official database of BE for ANDR? WEYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? WEYENS
Addition kinds of activities for ANDR? WEYENS

07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
56329905. Breiwerk, vrouwen | Knitwear, women's
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij ANDR? WEYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? WEYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? WEYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? WEYENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

 • Junior Accountant (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

 • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

 • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

 • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

  Type: Studentenjob

  Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

 • Laborant Productie (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

Zoek naar antwoorden van ANDR? WEYENS in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? WEYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? WEYENS. Laat een reactie achter voor ANDR? WEYENS. ANDR? WEYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? WEYENS. Leave a respond for ANDR? WEYENS. ANDR? WEYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? WEYENS op de google maps. Adres en contacten ANDR? WEYENS
Location of ANDR? WEYENS on the google maps. Address and contacts of ANDR? WEYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? WEYENS ANDR? WEYENS: ANNICK LEZY | T.C. SPORTEC KRUISHOUTEM | Binon Fabrice | CRE-ACTION | GRABRIEL TRICOT

Other related companies as ANDR? WEYENS: ANNICK LEZY | T.C. SPORTEC KRUISHOUTEM | Binon Fabrice | CRE-ACTION | GRABRIEL TRICOT

ANDR? WEYENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? WEYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056640625. Het bedrijf ANDR? WEYENS bevindt zich op het adres: GULDENSPORENPLEIN 3; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? WEYENS is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? WEYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? WEYENS, openstaande posities, locatie van ANDR? WEYENS op de kaart.

ANDR? WEYENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? WEYENS, company assigned to the tax number BE03056640625. The company ANDR? WEYENS is located at the address: GULDENSPORENPLEIN 3; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? WEYENS is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? WEYENS is not available. You also can look at reviews of ANDR? WEYENS, open positions, location of ANDR? WEYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? WEYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? WEYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? WEYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? WEYENS, employees, financial statistics.