ANDR? VAN DER VELPEN

Contactgegevens ANDR? VAN DER VELPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? VAN DER VELPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? VAN DER VELPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLVENSTRAAT 39; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311372 (+32-13311372) 13311372 (+32-13311372)

Fax (fax): +32 (11) 591-29-65 +32 (11) 591-29-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? VAN DER VELPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? VAN DER VELPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? VAN DER VELPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? VAN DER VELPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? VAN DER VELPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? VAN DER VELPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? VAN DER VELPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? VAN DER VELPEN
Products information ANDR? VAN DER VELPEN

BTW identificatienummer (tax): BE02270294189
Ondernemingsnummer: 7906005859
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? VAN DER VELPEN
(Get full report from official database of BE for ANDR? VAN DER VELPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? VAN DER VELPEN
Addition kinds of activities for ANDR? VAN DER VELPEN

072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
20770300. rendering | Rendering
27590705. Wikkelaars: drukwerk, NSK | Wrappers: printing, nsk
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
82110209. Private special education school | Private special education school

Werken bij ANDR? VAN DER VELPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? VAN DER VELPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? VAN DER VELPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? VAN DER VELPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: METALEUVEN

  Type: Vaste Job

  Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

 • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Flyer

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

 • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van ANDR? VAN DER VELPEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? VAN DER VELPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? VAN DER VELPEN. Laat een reactie achter voor ANDR? VAN DER VELPEN. ANDR? VAN DER VELPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? VAN DER VELPEN. Leave a respond for ANDR? VAN DER VELPEN. ANDR? VAN DER VELPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? VAN DER VELPEN op de google maps. Adres en contacten ANDR? VAN DER VELPEN
Location of ANDR? VAN DER VELPEN on the google maps. Address and contacts of ANDR? VAN DER VELPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? VAN DER VELPEN ANDR? VAN DER VELPEN: Caprice | VAL DES FLEURS BLOEMENDAEL | CHIBOMODO | ALAIN HUVENNE ET CIE | AUTO A V H SPRL

Other related companies as ANDR? VAN DER VELPEN: Caprice | VAL DES FLEURS BLOEMENDAEL | CHIBOMODO | ALAIN HUVENNE ET CIE | AUTO A V H SPRL

ANDR? VAN DER VELPEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? VAN DER VELPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02270294189. Het bedrijf ANDR? VAN DER VELPEN bevindt zich op het adres: WOLVENSTRAAT 39; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? VAN DER VELPEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? VAN DER VELPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? VAN DER VELPEN, openstaande posities, locatie van ANDR? VAN DER VELPEN op de kaart.

ANDR? VAN DER VELPEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? VAN DER VELPEN, company assigned to the tax number BE02270294189. The company ANDR? VAN DER VELPEN is located at the address: WOLVENSTRAAT 39; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? VAN DER VELPEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? VAN DER VELPEN is not available. You also can look at reviews of ANDR? VAN DER VELPEN, open positions, location of ANDR? VAN DER VELPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? VAN DER VELPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? VAN DER VELPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? VAN DER VELPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? VAN DER VELPEN, employees, financial statistics.