ANDR? VALKENBORG

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ANDR? VALKENBORG
Private companiesHealth Services • ANDR? VALKENBORG

Contactgegevens ANDR? VALKENBORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? VALKENBORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? VALKENBORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAMBERTUSLAAN 26; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89411024 (+32-89411024) 89411024 (+32-89411024)

Fax (fax): +32 (55) 415-50-61 +32 (55) 415-50-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? VALKENBORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? VALKENBORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? VALKENBORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? VALKENBORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? VALKENBORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? VALKENBORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? VALKENBORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? VALKENBORG
Products information ANDR? VALKENBORG

BTW identificatienummer (tax): BE06012786865
Ondernemingsnummer: 3257141113
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? VALKENBORG
(Get full report from official database of BE for ANDR? VALKENBORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? VALKENBORG
Addition kinds of activities for ANDR? VALKENBORG

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
17420102. Fresco werk | Fresco work
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
59619914. Cadeauartikelen, postorder | Gift items, mail order

Werken bij ANDR? VALKENBORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? VALKENBORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? VALKENBORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? VALKENBORG. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

 • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

 • Operator machines (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

 • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van ANDR? VALKENBORG in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? VALKENBORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? VALKENBORG. Laat een reactie achter voor ANDR? VALKENBORG. ANDR? VALKENBORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? VALKENBORG. Leave a respond for ANDR? VALKENBORG. ANDR? VALKENBORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? VALKENBORG op de google maps. Adres en contacten ANDR? VALKENBORG
Location of ANDR? VALKENBORG on the google maps. Address and contacts of ANDR? VALKENBORG

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? VALKENBORG ANDR? VALKENBORG: Servranckx Stefan BVBA | JADIMEX | DINA FLOR? | VENTE EQUIPEMENTS TRANE SA | Rousseau A

Other related companies as ANDR? VALKENBORG: Servranckx Stefan BVBA | JADIMEX | DINA FLOR? | VENTE EQUIPEMENTS TRANE SA | Rousseau A

ANDR? VALKENBORG is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? VALKENBORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06012786865. Het bedrijf ANDR? VALKENBORG bevindt zich op het adres: SINT-LAMBERTUSLAAN 26; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? VALKENBORG is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? VALKENBORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? VALKENBORG, openstaande posities, locatie van ANDR? VALKENBORG op de kaart.

ANDR? VALKENBORG is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? VALKENBORG, company assigned to the tax number BE06012786865. The company ANDR? VALKENBORG is located at the address: SINT-LAMBERTUSLAAN 26; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? VALKENBORG is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? VALKENBORG is not available. You also can look at reviews of ANDR? VALKENBORG, open positions, location of ANDR? VALKENBORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? VALKENBORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? VALKENBORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? VALKENBORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? VALKENBORG, employees, financial statistics.