ANDR? LAMALLE

Contactgegevens ANDR? LAMALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? LAMALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? LAMALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL DEVAUX 2; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42529001 (+32-42529001) 42529001 (+32-42529001)

Fax (fax): +32 (83) 957-39-35 +32 (83) 957-39-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? LAMALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? LAMALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? LAMALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? LAMALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? LAMALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? LAMALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? LAMALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? LAMALLE
Products information ANDR? LAMALLE

BTW identificatienummer (tax): BE09034027099
Ondernemingsnummer: 5214904785
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? LAMALLE
(Get full report from official database of BE for ANDR? LAMALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? LAMALLE
Addition kinds of activities for ANDR? LAMALLE

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
35640205. Ventilatieventilatoren: industrieel of commercieel | Ventilating fans: industrial or commercial
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij ANDR? LAMALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? LAMALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? LAMALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? LAMALLE. Looking for open vacancies in other companies

 • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

 • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

 • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

 • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: KEN SHOE FASHION

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

 • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PHILIPPAERTS

  Type: Vaste Job

  Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

 • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

 • Verpleegkundige (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Residentie Milsenhof

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

 • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van ANDR? LAMALLE in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? LAMALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? LAMALLE. Laat een reactie achter voor ANDR? LAMALLE. ANDR? LAMALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? LAMALLE. Leave a respond for ANDR? LAMALLE. ANDR? LAMALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? LAMALLE op de google maps. Adres en contacten ANDR? LAMALLE
Location of ANDR? LAMALLE on the google maps. Address and contacts of ANDR? LAMALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? LAMALLE ANDR? LAMALLE: BURMAH | PERMEKE | SANDERS'CO | LES MERLETTES | BBC

Other related companies as ANDR? LAMALLE: BURMAH | PERMEKE | SANDERS'CO | LES MERLETTES | BBC

ANDR? LAMALLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? LAMALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09034027099. Het bedrijf ANDR? LAMALLE bevindt zich op het adres: RUE PAUL DEVAUX 2; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? LAMALLE is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? LAMALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? LAMALLE, openstaande posities, locatie van ANDR? LAMALLE op de kaart.

ANDR? LAMALLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? LAMALLE, company assigned to the tax number BE09034027099. The company ANDR? LAMALLE is located at the address: RUE PAUL DEVAUX 2; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 798,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? LAMALLE is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? LAMALLE is not available. You also can look at reviews of ANDR? LAMALLE, open positions, location of ANDR? LAMALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? LAMALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? LAMALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? LAMALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? LAMALLE, employees, financial statistics.