ANDR? JANSSEN

Contactgegevens ANDR? JANSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? JANSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? JANSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12230331 (+32-12230331) 12230331 (+32-12230331)

Fax (fax): +32 (13) 718-96-89 +32 (13) 718-96-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? JANSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? JANSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? JANSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? JANSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? JANSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? JANSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? JANSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? JANSSEN
Products information ANDR? JANSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05089660644
Ondernemingsnummer: 3747955322
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? JANSSEN
(Get full report from official database of BE for ANDR? JANSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? JANSSEN
Addition kinds of activities for ANDR? JANSSEN

228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec

Werken bij ANDR? JANSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? JANSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? JANSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? JANSSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever Java (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

 • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

 • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van ANDR? JANSSEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? JANSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? JANSSEN. Laat een reactie achter voor ANDR? JANSSEN. ANDR? JANSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? JANSSEN. Leave a respond for ANDR? JANSSEN. ANDR? JANSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? JANSSEN op de google maps. Adres en contacten ANDR? JANSSEN
Location of ANDR? JANSSEN on the google maps. Address and contacts of ANDR? JANSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? JANSSEN ANDR? JANSSEN: ROGER WILLEMS | O.C.M.W. | SPORTKRING RAVAGO | DEVAUX & ASSOCIES | Lambert Philippe

Other related companies as ANDR? JANSSEN: ROGER WILLEMS | O.C.M.W. | SPORTKRING RAVAGO | DEVAUX & ASSOCIES | Lambert Philippe

ANDR? JANSSEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? JANSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089660644. Het bedrijf ANDR? JANSSEN bevindt zich op het adres: LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? JANSSEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? JANSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? JANSSEN, openstaande posities, locatie van ANDR? JANSSEN op de kaart.

ANDR? JANSSEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? JANSSEN, company assigned to the tax number BE05089660644. The company ANDR? JANSSEN is located at the address: LEOPOLDWAL 6; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? JANSSEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? JANSSEN is not available. You also can look at reviews of ANDR? JANSSEN, open positions, location of ANDR? JANSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? JANSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? JANSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? JANSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? JANSSEN, employees, financial statistics.