ANDR? HANCOTTE

Contactgegevens ANDR? HANCOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? HANCOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? HANCOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CARDINAL MERCIER 13; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81742209 (+32-81742209) 81742209 (+32-81742209)

Fax (fax): +32 (82) 171-89-79 +32 (82) 171-89-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? HANCOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? HANCOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? HANCOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? HANCOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? HANCOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? HANCOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? HANCOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? HANCOTTE
Products information ANDR? HANCOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03402984619
Ondernemingsnummer: 8963989257
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? HANCOTTE
(Get full report from official database of BE for ANDR? HANCOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? HANCOTTE
Addition kinds of activities for ANDR? HANCOTTE

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij ANDR? HANCOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? HANCOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? HANCOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? HANCOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

 • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

 • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Drukafwerker (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

 • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

 • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van ANDR? HANCOTTE in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? HANCOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? HANCOTTE. Laat een reactie achter voor ANDR? HANCOTTE. ANDR? HANCOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? HANCOTTE. Leave a respond for ANDR? HANCOTTE. ANDR? HANCOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? HANCOTTE op de google maps. Adres en contacten ANDR? HANCOTTE
Location of ANDR? HANCOTTE on the google maps. Address and contacts of ANDR? HANCOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? HANCOTTE ANDR? HANCOTTE: AHN JOHANN+MANFRED+EDGARD | Art'I Clean | Telekiosk NV | N. DELHALLE | Tropical (Le)

Other related companies as ANDR? HANCOTTE: AHN JOHANN+MANFRED+EDGARD | Art'I Clean | Telekiosk NV | N. DELHALLE | Tropical (Le)

ANDR? HANCOTTE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? HANCOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402984619. Het bedrijf ANDR? HANCOTTE bevindt zich op het adres: AVENUE CARDINAL MERCIER 13; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? HANCOTTE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? HANCOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? HANCOTTE, openstaande posities, locatie van ANDR? HANCOTTE op de kaart.

ANDR? HANCOTTE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? HANCOTTE, company assigned to the tax number BE03402984619. The company ANDR? HANCOTTE is located at the address: AVENUE CARDINAL MERCIER 13; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? HANCOTTE is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? HANCOTTE is not available. You also can look at reviews of ANDR? HANCOTTE, open positions, location of ANDR? HANCOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? HANCOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? HANCOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? HANCOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? HANCOTTE, employees, financial statistics.