ANDR? DENTANT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ANDR? DENTANT
Private companiesMotion Pictures • ANDR? DENTANT

Contactgegevens ANDR? DENTANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? DENTANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? DENTANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-MICHEL 18; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82223265 (+32-82223265) 82223265 (+32-82223265)

Fax (fax): +32 (61) 104-61-61 +32 (61) 104-61-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? DENTANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? DENTANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? DENTANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? DENTANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? DENTANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? DENTANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? DENTANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? DENTANT
Products information ANDR? DENTANT

BTW identificatienummer (tax): BE04487884521
Ondernemingsnummer: 1117004394
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? DENTANT
(Get full report from official database of BE for ANDR? DENTANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? DENTANT
Addition kinds of activities for ANDR? DENTANT

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
39990809. Miniaturen | Miniatures
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij ANDR? DENTANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? DENTANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? DENTANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? DENTANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

 • Recruitment Consultant (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

 • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

 • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

 • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: ARALEA vzw

  Type: Vaste Job

  Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van ANDR? DENTANT in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? DENTANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? DENTANT. Laat een reactie achter voor ANDR? DENTANT. ANDR? DENTANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? DENTANT. Leave a respond for ANDR? DENTANT. ANDR? DENTANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? DENTANT op de google maps. Adres en contacten ANDR? DENTANT
Location of ANDR? DENTANT on the google maps. Address and contacts of ANDR? DENTANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? DENTANT ANDR? DENTANT: FORTIS | Meeussen M | Pierreux A | GEMEENTEBESTUUR KORTEMARK | COIFFURE ANGELIQUE

Other related companies as ANDR? DENTANT: FORTIS | Meeussen M | Pierreux A | GEMEENTEBESTUUR KORTEMARK | COIFFURE ANGELIQUE

ANDR? DENTANT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? DENTANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04487884521. Het bedrijf ANDR? DENTANT bevindt zich op het adres: RUE SAINT-MICHEL 18; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 578,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? DENTANT is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? DENTANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? DENTANT, openstaande posities, locatie van ANDR? DENTANT op de kaart.

ANDR? DENTANT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? DENTANT, company assigned to the tax number BE04487884521. The company ANDR? DENTANT is located at the address: RUE SAINT-MICHEL 18; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 578,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? DENTANT is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? DENTANT is not available. You also can look at reviews of ANDR? DENTANT, open positions, location of ANDR? DENTANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? DENTANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? DENTANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? DENTANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? DENTANT, employees, financial statistics.