ANDR? BROUYAUX

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ANDR? BROUYAUX
Private companiesCoal Mining • ANDR? BROUYAUX

Contactgegevens ANDR? BROUYAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? BROUYAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? BROUYAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L. DE BROUCK?RE 25; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43363920 (+32-43363920) 43363920 (+32-43363920)

Fax (fax): +32 (87) 828-72-61 +32 (87) 828-72-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? BROUYAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? BROUYAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? BROUYAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? BROUYAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? BROUYAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? BROUYAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? BROUYAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? BROUYAUX
Products information ANDR? BROUYAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07096313476
Ondernemingsnummer: 2654266357
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? BROUYAUX
(Get full report from official database of BE for ANDR? BROUYAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? BROUYAUX
Addition kinds of activities for ANDR? BROUYAUX

23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51120502. Bestandsmappen | File folders

Werken bij ANDR? BROUYAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? BROUYAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? BROUYAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? BROUYAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

 • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

 • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van ANDR? BROUYAUX in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? BROUYAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? BROUYAUX. Laat een reactie achter voor ANDR? BROUYAUX. ANDR? BROUYAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? BROUYAUX. Leave a respond for ANDR? BROUYAUX. ANDR? BROUYAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? BROUYAUX op de google maps. Adres en contacten ANDR? BROUYAUX
Location of ANDR? BROUYAUX on the google maps. Address and contacts of ANDR? BROUYAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? BROUYAUX ANDR? BROUYAUX: Naegels Elektrotechniek | PHYTOL | FRANS VAN DIJCK | VANDER VENNET | FLINDUSTRIE SERVICE NV

Other related companies as ANDR? BROUYAUX: Naegels Elektrotechniek | PHYTOL | FRANS VAN DIJCK | VANDER VENNET | FLINDUSTRIE SERVICE NV

ANDR? BROUYAUX is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? BROUYAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07096313476. Het bedrijf ANDR? BROUYAUX bevindt zich op het adres: RUE L. DE BROUCK?RE 25; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? BROUYAUX is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? BROUYAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? BROUYAUX, openstaande posities, locatie van ANDR? BROUYAUX op de kaart.

ANDR? BROUYAUX is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? BROUYAUX, company assigned to the tax number BE07096313476. The company ANDR? BROUYAUX is located at the address: RUE L. DE BROUCK?RE 25; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? BROUYAUX is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? BROUYAUX is not available. You also can look at reviews of ANDR? BROUYAUX, open positions, location of ANDR? BROUYAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? BROUYAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? BROUYAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? BROUYAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? BROUYAUX, employees, financial statistics.