ANDR? BRABANT

Contactgegevens ANDR? BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?ON BERNUS 46; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71302701 (+32-71302701) 71302701 (+32-71302701)

Fax (fax): +32 (60) 913-60-39 +32 (60) 913-60-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? BRABANT
Products information ANDR? BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE03522186279
Ondernemingsnummer: 1175231933
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? BRABANT
(Get full report from official database of BE for ANDR? BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? BRABANT
Addition kinds of activities for ANDR? BRABANT

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
20769909. Tung olie | Tung oil
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
51530105. Tarwe | Wheat
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij ANDR? BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

 • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Afwasser (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

  Regio: Roosendaal

  Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

 • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: XPE Pharma & Science

  Type: Vaste Job

  Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

 • Architecte chef de projet (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van ANDR? BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? BRABANT. Laat een reactie achter voor ANDR? BRABANT. ANDR? BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? BRABANT. Leave a respond for ANDR? BRABANT. ANDR? BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? BRABANT op de google maps. Adres en contacten ANDR? BRABANT
Location of ANDR? BRABANT on the google maps. Address and contacts of ANDR? BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? BRABANT ANDR? BRABANT: VLAAMSE WIELRIJDERSBOND | ARMAND GOVAERT | MARAITE LENTZ | JORIS VLIEGEN | Morlion Lode

Other related companies as ANDR? BRABANT: VLAAMSE WIELRIJDERSBOND | ARMAND GOVAERT | MARAITE LENTZ | JORIS VLIEGEN | Morlion Lode

ANDR? BRABANT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522186279. Het bedrijf ANDR? BRABANT bevindt zich op het adres: RUE L?ON BERNUS 46; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? BRABANT is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? BRABANT, openstaande posities, locatie van ANDR? BRABANT op de kaart.

ANDR? BRABANT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? BRABANT, company assigned to the tax number BE03522186279. The company ANDR? BRABANT is located at the address: RUE L?ON BERNUS 46; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? BRABANT is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? BRABANT is not available. You also can look at reviews of ANDR? BRABANT, open positions, location of ANDR? BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? BRABANT, employees, financial statistics.