ANDR? BOURGEOIS

Contactgegevens ANDR? BOURGEOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? BOURGEOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? BOURGEOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TILLOSTRAAT 9; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51301906 (+32-51301906) 51301906 (+32-51301906)

Fax (fax): +32 (82) 677-62-66 +32 (82) 677-62-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? BOURGEOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? BOURGEOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? BOURGEOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? BOURGEOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? BOURGEOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? BOURGEOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? BOURGEOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? BOURGEOIS
Products information ANDR? BOURGEOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09763793945
Ondernemingsnummer: 7694793701
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? BOURGEOIS
(Get full report from official database of BE for ANDR? BOURGEOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? BOURGEOIS
Addition kinds of activities for ANDR? BOURGEOIS

287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
35199901. Gasmotor herbouwen | Gas engine rebuilding
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators

Werken bij ANDR? BOURGEOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? BOURGEOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? BOURGEOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? BOURGEOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

 • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

 • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 • Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

 • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van ANDR? BOURGEOIS in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? BOURGEOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? BOURGEOIS. Laat een reactie achter voor ANDR? BOURGEOIS. ANDR? BOURGEOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? BOURGEOIS. Leave a respond for ANDR? BOURGEOIS. ANDR? BOURGEOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? BOURGEOIS op de google maps. Adres en contacten ANDR? BOURGEOIS
Location of ANDR? BOURGEOIS on the google maps. Address and contacts of ANDR? BOURGEOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? BOURGEOIS ANDR? BOURGEOIS: DE KIEZELGROEVE | BRABEKKA | Hoffreumon P | GUIDO CEULEMANS | HOME DE JONCRET

Other related companies as ANDR? BOURGEOIS: DE KIEZELGROEVE | BRABEKKA | Hoffreumon P | GUIDO CEULEMANS | HOME DE JONCRET

ANDR? BOURGEOIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? BOURGEOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09763793945. Het bedrijf ANDR? BOURGEOIS bevindt zich op het adres: SINT-TILLOSTRAAT 9; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? BOURGEOIS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? BOURGEOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? BOURGEOIS, openstaande posities, locatie van ANDR? BOURGEOIS op de kaart.

ANDR? BOURGEOIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? BOURGEOIS, company assigned to the tax number BE09763793945. The company ANDR? BOURGEOIS is located at the address: SINT-TILLOSTRAAT 9; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? BOURGEOIS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? BOURGEOIS is not available. You also can look at reviews of ANDR? BOURGEOIS, open positions, location of ANDR? BOURGEOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? BOURGEOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? BOURGEOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? BOURGEOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? BOURGEOIS, employees, financial statistics.