HOME DE JONCRET

Contactgegevens HOME DE JONCRET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME DE JONCRET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME DE JONCRET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN-JOSEPH PIRET 90; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71504302 (+32-71504302) 71504302 (+32-71504302)

Fax (fax): +32 (53) 365-36-75 +32 (53) 365-36-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME DE JONCRET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME DE JONCRET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME DE JONCRET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME DE JONCRET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME DE JONCRET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME DE JONCRET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME DE JONCRET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME DE JONCRET
Products information HOME DE JONCRET

BTW identificatienummer (tax): BE07557739257
Ondernemingsnummer: 7633270263
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME DE JONCRET
(Get full report from official database of BE for HOME DE JONCRET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME DE JONCRET
Addition kinds of activities for HOME DE JONCRET

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste

Werken bij HOME DE JONCRET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME DE JONCRET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME DE JONCRET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME DE JONCRET. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van HOME DE JONCRET in sociale netwerken
Look for responds of HOME DE JONCRET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME DE JONCRET. Laat een reactie achter voor HOME DE JONCRET. HOME DE JONCRET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME DE JONCRET. Leave a respond for HOME DE JONCRET. HOME DE JONCRET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME DE JONCRET op de google maps. Adres en contacten HOME DE JONCRET
Location of HOME DE JONCRET on the google maps. Address and contacts of HOME DE JONCRET

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME DE JONCRET HOME DE JONCRET: Croque Meiser | Fahd Arabians NV | BANCONTACT-MISTER CASH | ANDRE GEERTS | J.M.G. Music SPRL

Other related companies as HOME DE JONCRET: Croque Meiser | Fahd Arabians NV | BANCONTACT-MISTER CASH | ANDRE GEERTS | J.M.G. Music SPRL

HOME DE JONCRET is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME DE JONCRET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07557739257. Het bedrijf HOME DE JONCRET bevindt zich op het adres: RUE JEAN-JOSEPH PIRET 90; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van HOME DE JONCRET is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME DE JONCRET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME DE JONCRET, openstaande posities, locatie van HOME DE JONCRET op de kaart.

HOME DE JONCRET is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME DE JONCRET, company assigned to the tax number BE07557739257. The company HOME DE JONCRET is located at the address: RUE JEAN-JOSEPH PIRET 90; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of HOME DE JONCRET is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME DE JONCRET is not available. You also can look at reviews of HOME DE JONCRET, open positions, location of HOME DE JONCRET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME DE JONCRET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME DE JONCRET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME DE JONCRET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME DE JONCRET, employees, financial statistics.