ANDR? BORGERS

Contactgegevens ANDR? BORGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? BORGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? BORGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 15; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13521836 (+32-13521836) 13521836 (+32-13521836)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? BORGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? BORGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? BORGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? BORGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? BORGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? BORGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? BORGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? BORGERS
Products information ANDR? BORGERS

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? BORGERS
(Get full report from official database of BE for ANDR? BORGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? BORGERS
Addition kinds of activities for ANDR? BORGERS

14299907. Mica schist, verpletterd en gebroken-steengroeven | Mica schist, crushed and broken-quarrying
20419900. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij ANDR? BORGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? BORGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? BORGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? BORGERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • Design Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

 • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TheraPLUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

 • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ANDR? BORGERS in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? BORGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? BORGERS. Laat een reactie achter voor ANDR? BORGERS. ANDR? BORGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? BORGERS. Leave a respond for ANDR? BORGERS. ANDR? BORGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? BORGERS op de google maps. Adres en contacten ANDR? BORGERS
Location of ANDR? BORGERS on the google maps. Address and contacts of ANDR? BORGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? BORGERS ANDR? BORGERS: FA. FINE FRAMING | POPULAR TECHNICS | Samaey F | M.C.V.H. FISCAL SERVICES | D. LIEBAUT

Other related companies as ANDR? BORGERS: FA. FINE FRAMING | POPULAR TECHNICS | Samaey F | M.C.V.H. FISCAL SERVICES | D. LIEBAUT

ANDR? BORGERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? BORGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf ANDR? BORGERS bevindt zich op het adres: RINGLAAN 15; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? BORGERS is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? BORGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? BORGERS, openstaande posities, locatie van ANDR? BORGERS op de kaart.

ANDR? BORGERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? BORGERS, company assigned to the tax number BE05049011230. The company ANDR? BORGERS is located at the address: RINGLAAN 15; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? BORGERS is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? BORGERS is not available. You also can look at reviews of ANDR? BORGERS, open positions, location of ANDR? BORGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? BORGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? BORGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? BORGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? BORGERS, employees, financial statistics.