ANDREAS KEUTGEN

Contactgegevens ANDREAS KEUTGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDREAS KEUTGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDREAS KEUTGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?AIX LA CHAPELLE 81; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87764919 (+32-87764919) 87764919 (+32-87764919)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDREAS KEUTGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDREAS KEUTGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDREAS KEUTGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDREAS KEUTGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDREAS KEUTGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDREAS KEUTGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDREAS KEUTGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDREAS KEUTGEN
Products information ANDREAS KEUTGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDREAS KEUTGEN
(Get full report from official database of BE for ANDREAS KEUTGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDREAS KEUTGEN
Addition kinds of activities for ANDREAS KEUTGEN

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
25210203. Opbergkasten (dozen), kantoor: hout | Filing cabinets (boxes), office: wood
35320410. Vrachtwagens (dollies), mijnbouw | Trucks (dollies), mining
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij ANDREAS KEUTGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDREAS KEUTGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDREAS KEUTGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDREAS KEUTGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

 • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

 • Call agent Inbound (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

 • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

 • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Kelner (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIERPUNT

  Type: Studentenjob

  We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

Zoek naar antwoorden van ANDREAS KEUTGEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDREAS KEUTGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDREAS KEUTGEN. Laat een reactie achter voor ANDREAS KEUTGEN. ANDREAS KEUTGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDREAS KEUTGEN. Leave a respond for ANDREAS KEUTGEN. ANDREAS KEUTGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDREAS KEUTGEN op de google maps. Adres en contacten ANDREAS KEUTGEN
Location of ANDREAS KEUTGEN on the google maps. Address and contacts of ANDREAS KEUTGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDREAS KEUTGEN ANDREAS KEUTGEN: SHL GROUP BELGIUM (Branch of SHL PRoduct Ltd) | JACOBS F | FRANS WEYTS | ATELIER ST.VINCENT | HPS - SERVICES

Other related companies as ANDREAS KEUTGEN: SHL GROUP BELGIUM (Branch of SHL PRoduct Ltd) | JACOBS F | FRANS WEYTS | ATELIER ST.VINCENT | HPS - SERVICES

ANDREAS KEUTGEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDREAS KEUTGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf ANDREAS KEUTGEN bevindt zich op het adres: RUE D?AIX LA CHAPELLE 81; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDREAS KEUTGEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDREAS KEUTGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDREAS KEUTGEN, openstaande posities, locatie van ANDREAS KEUTGEN op de kaart.

ANDREAS KEUTGEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDREAS KEUTGEN, company assigned to the tax number BE04291229248. The company ANDREAS KEUTGEN is located at the address: RUE D?AIX LA CHAPELLE 81; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDREAS KEUTGEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDREAS KEUTGEN is not available. You also can look at reviews of ANDREAS KEUTGEN, open positions, location of ANDREAS KEUTGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDREAS KEUTGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDREAS KEUTGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDREAS KEUTGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDREAS KEUTGEN, employees, financial statistics.