ATELIER ST.VINCENT

Contactgegevens ATELIER ST.VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER ST.VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER ST.VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIGE 44; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84211777 (+32-84211777) 84211777 (+32-84211777)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER ST.VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER ST.VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER ST.VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER ST.VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER ST.VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER ST.VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER ST.VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER ST.VINCENT
Products information ATELIER ST.VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Salon-Lavoir, Blanchisserie.. Produits & Services: R茅parateurs de Chaussures.. Produits: V锚tements de Travail.. Services: Carwash.. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Epiceries. R茅parations de chaussures and articles en cuir. Blanchisseries and teintureries. Location de v锚tements, chaussures and textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER ST.VINCENT
(Get full report from official database of BE for ATELIER ST.VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER ST.VINCENT
Addition kinds of activities for ATELIER ST.VINCENT

33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij ATELIER ST.VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER ST.VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER ST.VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER ST.VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ATELIER ST.VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER ST.VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER ST.VINCENT. Laat een reactie achter voor ATELIER ST.VINCENT. ATELIER ST.VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER ST.VINCENT. Leave a respond for ATELIER ST.VINCENT. ATELIER ST.VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER ST.VINCENT op de google maps. Adres en contacten ATELIER ST.VINCENT
Location of ATELIER ST.VINCENT on the google maps. Address and contacts of ATELIER ST.VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER ST.VINCENT ATELIER ST.VINCENT: BANCONTACT-MISTER CASH | New Generation | ACOUSTIC TECHNOLOGIES/ A-TECH | FRANCIS FILOT | Virginal Mazout

Other related companies as ATELIER ST.VINCENT: BANCONTACT-MISTER CASH | New Generation | ACOUSTIC TECHNOLOGIES/ A-TECH | FRANCIS FILOT | Virginal Mazout

ATELIER ST.VINCENT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER ST.VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf ATELIER ST.VINCENT bevindt zich op het adres: RUE DU TIGE 44; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Epiceries. R茅parations de chaussures and articles en cuir. Blanchisseries and teintureries. Location de v锚tements, chaussures and textiles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salon-Lavoir, Blanchisserie.. Produits & Services: R茅parateurs de Chaussures.. Produits: V锚tements de Travail.. Services: Carwash.. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van ATELIER ST.VINCENT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER ST.VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER ST.VINCENT, openstaande posities, locatie van ATELIER ST.VINCENT op de kaart.

ATELIER ST.VINCENT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER ST.VINCENT, company assigned to the tax number BE04723541259. The company ATELIER ST.VINCENT is located at the address: RUE DU TIGE 44; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Epiceries. R茅parations de chaussures and articles en cuir. Blanchisseries and teintureries. Location de v锚tements, chaussures and textiles. List of products are Activit茅s: Salon-Lavoir, Blanchisserie.. Produits & Services: R茅parateurs de Chaussures.. Produits: V锚tements de Travail.. Services: Carwash.. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of ATELIER ST.VINCENT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER ST.VINCENT is not available. You also can look at reviews of ATELIER ST.VINCENT, open positions, location of ATELIER ST.VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER ST.VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER ST.VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER ST.VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER ST.VINCENT, employees, financial statistics.