AN SAEYS

Contactgegevens AN SAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN SAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN SAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE DAMHOUDERESTRAAT 13; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32488040 32488040

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN SAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN SAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN SAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN SAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN SAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN SAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN SAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN SAEYS
Products information AN SAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN SAEYS
(Get full report from official database of BE for AN SAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN SAEYS
Addition kinds of activities for AN SAEYS

204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
08110000. Houtwegen | Timber tracts
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
83990102. Gemeenschapskist | Community chest

Werken bij AN SAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN SAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN SAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN SAEYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

 • Beenhouwer (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Keukenadviseur (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: STEVENS MEUBEL

  Type: Vaste Job

  Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

 • Dakwerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Dakwerken de Hoon

  Type: Vaste Job

  Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

 • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TriFinance Belgium

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

 • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van AN SAEYS in sociale netwerken
Look for responds of AN SAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN SAEYS. Laat een reactie achter voor AN SAEYS. AN SAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN SAEYS. Leave a respond for AN SAEYS. AN SAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN SAEYS op de google maps. Adres en contacten AN SAEYS
Location of AN SAEYS on the google maps. Address and contacts of AN SAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come AN SAEYS AN SAEYS: HABITAT | Dermul T | Roza | Scelfo Valérie | HUIS GERMAINE

Other related companies as AN SAEYS: HABITAT | Dermul T | Roza | Scelfo Valérie | HUIS GERMAINE

AN SAEYS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN SAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf AN SAEYS bevindt zich op het adres: DE DAMHOUDERESTRAAT 13; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN SAEYS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN SAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN SAEYS, openstaande posities, locatie van AN SAEYS op de kaart.

AN SAEYS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN SAEYS, company assigned to the tax number BE09915679931. The company AN SAEYS is located at the address: DE DAMHOUDERESTRAAT 13; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN SAEYS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AN SAEYS is not available. You also can look at reviews of AN SAEYS, open positions, location of AN SAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN SAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN SAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN SAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN SAEYS, employees, financial statistics.