AN DE KEYSER

Contactgegevens AN DE KEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN DE KEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN DE KEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 30; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32361369 32361369

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN DE KEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN DE KEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN DE KEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN DE KEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN DE KEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN DE KEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN DE KEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN DE KEYSER
Products information AN DE KEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN DE KEYSER
(Get full report from official database of BE for AN DE KEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN DE KEYSER
Addition kinds of activities for AN DE KEYSER

508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij AN DE KEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN DE KEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN DE KEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN DE KEYSER. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

 • Werfleider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

 • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

 • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: t-interim Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

 • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

 • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

 • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SANTE MAGIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

 • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van AN DE KEYSER in sociale netwerken
Look for responds of AN DE KEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN DE KEYSER. Laat een reactie achter voor AN DE KEYSER. AN DE KEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN DE KEYSER. Leave a respond for AN DE KEYSER. AN DE KEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN DE KEYSER op de google maps. Adres en contacten AN DE KEYSER
Location of AN DE KEYSER on the google maps. Address and contacts of AN DE KEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come AN DE KEYSER AN DE KEYSER: FةD. NAT. NOTAIRES - NAT. FED. NOTARISSEN | Rogy Systems NV | DISCOVERY WORLD | ROELSTRAETE DECORATIE | RIK HUISSEUNE

Other related companies as AN DE KEYSER: FةD. NAT. NOTAIRES - NAT. FED. NOTARISSEN | Rogy Systems NV | DISCOVERY WORLD | ROELSTRAETE DECORATIE | RIK HUISSEUNE

AN DE KEYSER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN DE KEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf AN DE KEYSER bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 30; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN DE KEYSER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN DE KEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN DE KEYSER, openstaande posities, locatie van AN DE KEYSER op de kaart.

AN DE KEYSER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN DE KEYSER, company assigned to the tax number BE01460052490. The company AN DE KEYSER is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 30; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN DE KEYSER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AN DE KEYSER is not available. You also can look at reviews of AN DE KEYSER, open positions, location of AN DE KEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN DE KEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN DE KEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN DE KEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN DE KEYSER, employees, financial statistics.