AMBROISE COLOMBANI

Contactgegevens AMBROISE COLOMBANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMBROISE COLOMBANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMBROISE COLOMBANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SUISSE 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25341680 (+32-25341680) 25341680 (+32-25341680)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMBROISE COLOMBANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMBROISE COLOMBANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMBROISE COLOMBANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMBROISE COLOMBANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMBROISE COLOMBANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMBROISE COLOMBANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMBROISE COLOMBANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMBROISE COLOMBANI
Products information AMBROISE COLOMBANI

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMBROISE COLOMBANI
(Get full report from official database of BE for AMBROISE COLOMBANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMBROISE COLOMBANI
Addition kinds of activities for AMBROISE COLOMBANI

013902. Voedselgewassen | Food crops
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij AMBROISE COLOMBANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMBROISE COLOMBANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMBROISE COLOMBANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMBROISE COLOMBANI. Looking for open vacancies in other companies

 • customer service export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

 • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

 • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

 • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

 • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OMNINO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van AMBROISE COLOMBANI in sociale netwerken
Look for responds of AMBROISE COLOMBANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMBROISE COLOMBANI. Laat een reactie achter voor AMBROISE COLOMBANI. AMBROISE COLOMBANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMBROISE COLOMBANI. Leave a respond for AMBROISE COLOMBANI. AMBROISE COLOMBANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMBROISE COLOMBANI op de google maps. Adres en contacten AMBROISE COLOMBANI
Location of AMBROISE COLOMBANI on the google maps. Address and contacts of AMBROISE COLOMBANI

Andere gerelateerde bedrijven als come AMBROISE COLOMBANI AMBROISE COLOMBANI: Eetkafee (Het) | CHRISTIAN ARNOULD | Mainpress Consumer Products | SHIH TZU DES FLEURS DE R?VE | DISCO PRESS BVBA

Other related companies as AMBROISE COLOMBANI: Eetkafee (Het) | CHRISTIAN ARNOULD | Mainpress Consumer Products | SHIH TZU DES FLEURS DE R?VE | DISCO PRESS BVBA

AMBROISE COLOMBANI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMBROISE COLOMBANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf AMBROISE COLOMBANI bevindt zich op het adres: RUE DE SUISSE 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AMBROISE COLOMBANI is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMBROISE COLOMBANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMBROISE COLOMBANI, openstaande posities, locatie van AMBROISE COLOMBANI op de kaart.

AMBROISE COLOMBANI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMBROISE COLOMBANI, company assigned to the tax number BE07473419189. The company AMBROISE COLOMBANI is located at the address: RUE DE SUISSE 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AMBROISE COLOMBANI is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMBROISE COLOMBANI is not available. You also can look at reviews of AMBROISE COLOMBANI, open positions, location of AMBROISE COLOMBANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMBROISE COLOMBANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMBROISE COLOMBANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMBROISE COLOMBANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMBROISE COLOMBANI, employees, financial statistics.