ALFRED VAN RAEMDONCK

Contactgegevens ALFRED VAN RAEMDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFRED VAN RAEMDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFRED VAN RAEMDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNENSTRAAT 55; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313165 32313165

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFRED VAN RAEMDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFRED VAN RAEMDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFRED VAN RAEMDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFRED VAN RAEMDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFRED VAN RAEMDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFRED VAN RAEMDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFRED VAN RAEMDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFRED VAN RAEMDONCK
Products information ALFRED VAN RAEMDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFRED VAN RAEMDONCK
(Get full report from official database of BE for ALFRED VAN RAEMDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFRED VAN RAEMDONCK
Addition kinds of activities for ALFRED VAN RAEMDONCK

025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy

Werken bij ALFRED VAN RAEMDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFRED VAN RAEMDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFRED VAN RAEMDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFRED VAN RAEMDONCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

 • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

 • Operatoren (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: t-interim Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

 • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VENTILEC

  Type: Vaste Job

  We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Durabrik Group

  Type: Vaste Job

  Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

 • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: 2SENSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ALFRED VAN RAEMDONCK in sociale netwerken
Look for responds of ALFRED VAN RAEMDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFRED VAN RAEMDONCK. Laat een reactie achter voor ALFRED VAN RAEMDONCK. ALFRED VAN RAEMDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFRED VAN RAEMDONCK. Leave a respond for ALFRED VAN RAEMDONCK. ALFRED VAN RAEMDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFRED VAN RAEMDONCK op de google maps. Adres en contacten ALFRED VAN RAEMDONCK
Location of ALFRED VAN RAEMDONCK on the google maps. Address and contacts of ALFRED VAN RAEMDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFRED VAN RAEMDONCK ALFRED VAN RAEMDONCK: ETS. BERIOT | ALL SERVICE DE CREUS | Vermaut C | Groen Actief NV | SANI

Other related companies as ALFRED VAN RAEMDONCK: ETS. BERIOT | ALL SERVICE DE CREUS | Vermaut C | Groen Actief NV | SANI

ALFRED VAN RAEMDONCK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFRED VAN RAEMDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf ALFRED VAN RAEMDONCK bevindt zich op het adres: BEGIJNENSTRAAT 55; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALFRED VAN RAEMDONCK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFRED VAN RAEMDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFRED VAN RAEMDONCK, openstaande posities, locatie van ALFRED VAN RAEMDONCK op de kaart.

ALFRED VAN RAEMDONCK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFRED VAN RAEMDONCK, company assigned to the tax number BE08138092041. The company ALFRED VAN RAEMDONCK is located at the address: BEGIJNENSTRAAT 55; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALFRED VAN RAEMDONCK is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFRED VAN RAEMDONCK is not available. You also can look at reviews of ALFRED VAN RAEMDONCK, open positions, location of ALFRED VAN RAEMDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFRED VAN RAEMDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFRED VAN RAEMDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFRED VAN RAEMDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFRED VAN RAEMDONCK, employees, financial statistics.