ALFONS SMULDERS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ALFONS SMULDERS
Private companiesEducational Services • ALFONS SMULDERS

Contactgegevens ALFONS SMULDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS SMULDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS SMULDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22256570 (+32-22256570) 22256570 (+32-22256570)

Fax (fax): +32 (55) 721-48-65 +32 (55) 721-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS SMULDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS SMULDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS SMULDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS SMULDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS SMULDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS SMULDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS SMULDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS SMULDERS
Products information ALFONS SMULDERS

BTW identificatienummer (tax): BE04284088134
Ondernemingsnummer: 5142944335
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS SMULDERS
(Get full report from official database of BE for ALFONS SMULDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS SMULDERS
Addition kinds of activities for ALFONS SMULDERS

326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
09710104. Game retreat | Game retreat
20999905. Carob verwerking | Carob processing
80110507. Geriatrische specialist, arts / chirurg | Geriatric specialist, physician/surgeon
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij ALFONS SMULDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS SMULDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS SMULDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS SMULDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operations Planner (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

 • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

 • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

 • operator 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Student verkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

 • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

  Type: Werfreserve

  als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ALFONS SMULDERS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS SMULDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS SMULDERS. Laat een reactie achter voor ALFONS SMULDERS. ALFONS SMULDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS SMULDERS. Leave a respond for ALFONS SMULDERS. ALFONS SMULDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS SMULDERS op de google maps. Adres en contacten ALFONS SMULDERS
Location of ALFONS SMULDERS on the google maps. Address and contacts of ALFONS SMULDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS SMULDERS ALFONS SMULDERS: VERONIQUE BEAUDRY | LOODGIETER DE SMET | CENTRE DE JEUNESSE | DRAKE | UPJOHN MANUFACTURING

Other related companies as ALFONS SMULDERS: VERONIQUE BEAUDRY | LOODGIETER DE SMET | CENTRE DE JEUNESSE | DRAKE | UPJOHN MANUFACTURING

ALFONS SMULDERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS SMULDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04284088134. Het bedrijf ALFONS SMULDERS bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALFONS SMULDERS is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS SMULDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS SMULDERS, openstaande posities, locatie van ALFONS SMULDERS op de kaart.

ALFONS SMULDERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS SMULDERS, company assigned to the tax number BE04284088134. The company ALFONS SMULDERS is located at the address: RUE ROYALE 87; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALFONS SMULDERS is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS SMULDERS is not available. You also can look at reviews of ALFONS SMULDERS, open positions, location of ALFONS SMULDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS SMULDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS SMULDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS SMULDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS SMULDERS, employees, financial statistics.