ALEXIS MWAMBA

Contactgegevens ALEXIS MWAMBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXIS MWAMBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXIS MWAMBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE UYTTENHOVE 33B2-3; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24281008 (+32-24281008) 24281008 (+32-24281008)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXIS MWAMBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXIS MWAMBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXIS MWAMBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXIS MWAMBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXIS MWAMBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXIS MWAMBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXIS MWAMBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXIS MWAMBA
Products information ALEXIS MWAMBA

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXIS MWAMBA
(Get full report from official database of BE for ALEXIS MWAMBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXIS MWAMBA
Addition kinds of activities for ALEXIS MWAMBA

205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
35450207. kookplaten | Hobs
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij ALEXIS MWAMBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXIS MWAMBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXIS MWAMBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXIS MWAMBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

 • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

 • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

 • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van ALEXIS MWAMBA in sociale netwerken
Look for responds of ALEXIS MWAMBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXIS MWAMBA. Laat een reactie achter voor ALEXIS MWAMBA. ALEXIS MWAMBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXIS MWAMBA. Leave a respond for ALEXIS MWAMBA. ALEXIS MWAMBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXIS MWAMBA op de google maps. Adres en contacten ALEXIS MWAMBA
Location of ALEXIS MWAMBA on the google maps. Address and contacts of ALEXIS MWAMBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXIS MWAMBA ALEXIS MWAMBA: KBC | FRANS VERWERFT EN ZONEN | AUTO D?COR | Vraeghoeve (De) | De Lelie (Salons)

Other related companies as ALEXIS MWAMBA: KBC | FRANS VERWERFT EN ZONEN | AUTO D?COR | Vraeghoeve (De) | De Lelie (Salons)

ALEXIS MWAMBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXIS MWAMBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf ALEXIS MWAMBA bevindt zich op het adres: RUE UYTTENHOVE 33B2-3; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXIS MWAMBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXIS MWAMBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXIS MWAMBA, openstaande posities, locatie van ALEXIS MWAMBA op de kaart.

ALEXIS MWAMBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXIS MWAMBA, company assigned to the tax number BE05451385498. The company ALEXIS MWAMBA is located at the address: RUE UYTTENHOVE 33B2-3; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXIS MWAMBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXIS MWAMBA is not available. You also can look at reviews of ALEXIS MWAMBA, open positions, location of ALEXIS MWAMBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXIS MWAMBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXIS MWAMBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXIS MWAMBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXIS MWAMBA, employees, financial statistics.