ALEXI GOEMINNE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALEXI GOEMINNE
Private companiesCoal Mining • ALEXI GOEMINNE

Contactgegevens ALEXI GOEMINNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXI GOEMINNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXI GOEMINNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 200; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26262245 (+32-26262245) 26262245 (+32-26262245)

Fax (fax): +32 (61) 892-50-72 +32 (61) 892-50-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXI GOEMINNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXI GOEMINNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXI GOEMINNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXI GOEMINNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXI GOEMINNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXI GOEMINNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXI GOEMINNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXI GOEMINNE
Products information ALEXI GOEMINNE

BTW identificatienummer (tax): BE05430511474
Ondernemingsnummer: 5759826660
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXI GOEMINNE
(Get full report from official database of BE for ALEXI GOEMINNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXI GOEMINNE
Addition kinds of activities for ALEXI GOEMINNE

581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij ALEXI GOEMINNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXI GOEMINNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXI GOEMINNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXI GOEMINNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

 • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

 • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Studentenjob

  Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

 • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

 • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

 • On site teamleader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

Zoek naar antwoorden van ALEXI GOEMINNE in sociale netwerken
Look for responds of ALEXI GOEMINNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXI GOEMINNE. Laat een reactie achter voor ALEXI GOEMINNE. ALEXI GOEMINNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXI GOEMINNE. Leave a respond for ALEXI GOEMINNE. ALEXI GOEMINNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXI GOEMINNE op de google maps. Adres en contacten ALEXI GOEMINNE
Location of ALEXI GOEMINNE on the google maps. Address and contacts of ALEXI GOEMINNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXI GOEMINNE ALEXI GOEMINNE: DUGARDIN TEINTURIER | Alpaerts 2000 NV | ECLAIR LATINNOIS | PIERRE SNISSAERT | LUC JOOS

Other related companies as ALEXI GOEMINNE: DUGARDIN TEINTURIER | Alpaerts 2000 NV | ECLAIR LATINNOIS | PIERRE SNISSAERT | LUC JOOS

ALEXI GOEMINNE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXI GOEMINNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05430511474. Het bedrijf ALEXI GOEMINNE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 200; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXI GOEMINNE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXI GOEMINNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXI GOEMINNE, openstaande posities, locatie van ALEXI GOEMINNE op de kaart.

ALEXI GOEMINNE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXI GOEMINNE, company assigned to the tax number BE05430511474. The company ALEXI GOEMINNE is located at the address: AVENUE LOUISE 200; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXI GOEMINNE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXI GOEMINNE is not available. You also can look at reviews of ALEXI GOEMINNE, open positions, location of ALEXI GOEMINNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXI GOEMINNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXI GOEMINNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXI GOEMINNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXI GOEMINNE, employees, financial statistics.