ALEXANDRA VAN KELST

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ALEXANDRA VAN KELST
Private companiesPrimary Metal Industries • ALEXANDRA VAN KELST

Contactgegevens ALEXANDRA VAN KELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDRA VAN KELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDRA VAN KELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENSTRAAT 153BA; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36851334 (+32-36851334) 36851334 (+32-36851334)

Fax (fax): +32 (2) 646-19-83 +32 (2) 646-19-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDRA VAN KELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDRA VAN KELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDRA VAN KELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDRA VAN KELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDRA VAN KELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDRA VAN KELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDRA VAN KELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDRA VAN KELST
Products information ALEXANDRA VAN KELST

BTW identificatienummer (tax): BE05088836669
Ondernemingsnummer: 8094421386
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDRA VAN KELST
(Get full report from official database of BE for ALEXANDRA VAN KELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDRA VAN KELST
Addition kinds of activities for ALEXANDRA VAN KELST

07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
31729905. Horlogebanden, behalve metaal | Watch straps, except metal
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij ALEXANDRA VAN KELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDRA VAN KELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDRA VAN KELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDRA VAN KELST. Looking for open vacancies in other companies

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: MALU NV

  Type: Studentenjob

  Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

 • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

  Type: Werfreserve

  Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDRA VAN KELST in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDRA VAN KELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDRA VAN KELST. Laat een reactie achter voor ALEXANDRA VAN KELST. ALEXANDRA VAN KELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDRA VAN KELST. Leave a respond for ALEXANDRA VAN KELST. ALEXANDRA VAN KELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDRA VAN KELST op de google maps. Adres en contacten ALEXANDRA VAN KELST
Location of ALEXANDRA VAN KELST on the google maps. Address and contacts of ALEXANDRA VAN KELST

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDRA VAN KELST ALEXANDRA VAN KELST: COIFFURE MASSIMODO | Lobby-Data-Bank,division of IMC BVBA | Alloin M | De Nies-Lauwers BVBA | AUTOMOTIVE PARTS

Other related companies as ALEXANDRA VAN KELST: COIFFURE MASSIMODO | Lobby-Data-Bank,division of IMC BVBA | Alloin M | De Nies-Lauwers BVBA | AUTOMOTIVE PARTS

ALEXANDRA VAN KELST is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDRA VAN KELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088836669. Het bedrijf ALEXANDRA VAN KELST bevindt zich op het adres: VENSTRAAT 153BA; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXANDRA VAN KELST is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDRA VAN KELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDRA VAN KELST, openstaande posities, locatie van ALEXANDRA VAN KELST op de kaart.

ALEXANDRA VAN KELST is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXANDRA VAN KELST, company assigned to the tax number BE05088836669. The company ALEXANDRA VAN KELST is located at the address: VENSTRAAT 153BA; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXANDRA VAN KELST is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDRA VAN KELST is not available. You also can look at reviews of ALEXANDRA VAN KELST, open positions, location of ALEXANDRA VAN KELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDRA VAN KELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDRA VAN KELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDRA VAN KELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDRA VAN KELST, employees, financial statistics.