ALEXANDRA DUPONT

Contactgegevens ALEXANDRA DUPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDRA DUPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDRA DUPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 9; 7041; QU?VY, België

Telefoon (phone): 65587010 (+32-65587010) 65587010 (+32-65587010)

Fax (fax): +32 (67) 740-99-89 +32 (67) 740-99-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDRA DUPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDRA DUPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDRA DUPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDRA DUPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDRA DUPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDRA DUPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDRA DUPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDRA DUPONT
Products information ALEXANDRA DUPONT

BTW identificatienummer (tax): BE05425292968
Ondernemingsnummer: 6287445068
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDRA DUPONT
(Get full report from official database of BE for ALEXANDRA DUPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDRA DUPONT
Addition kinds of activities for ALEXANDRA DUPONT

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
24110302. Pulpwood Camp gebruikt geen pulpmolen op dezelfde locatie | Pulpwood camp not operating a pulp mill at same site
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
48320205. Praten | Talk
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets

Werken bij ALEXANDRA DUPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDRA DUPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDRA DUPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDRA DUPONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

 • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

 • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

 • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

 • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

 • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: POKER FRIET

  Type: Studentenjob

  Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

 • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

 • Process Engineer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

 • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

 • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: HYBOMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

Zoek naar antwoorden van ALEXANDRA DUPONT in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDRA DUPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDRA DUPONT. Laat een reactie achter voor ALEXANDRA DUPONT. ALEXANDRA DUPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDRA DUPONT. Leave a respond for ALEXANDRA DUPONT. ALEXANDRA DUPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDRA DUPONT op de google maps. Adres en contacten ALEXANDRA DUPONT
Location of ALEXANDRA DUPONT on the google maps. Address and contacts of ALEXANDRA DUPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDRA DUPONT ALEXANDRA DUPONT: MEEUS GEBRS | BANCONTACT-MISTER CASH | Simon Garage | Birdshop | J. NIJS

Other related companies as ALEXANDRA DUPONT: MEEUS GEBRS | BANCONTACT-MISTER CASH | Simon Garage | Birdshop | J. NIJS

ALEXANDRA DUPONT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDRA DUPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05425292968. Het bedrijf ALEXANDRA DUPONT bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 9; 7041; QU?VY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXANDRA DUPONT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDRA DUPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDRA DUPONT, openstaande posities, locatie van ALEXANDRA DUPONT op de kaart.

ALEXANDRA DUPONT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXANDRA DUPONT, company assigned to the tax number BE05425292968. The company ALEXANDRA DUPONT is located at the address: RUE DU MOULIN 9; 7041; QU?VY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXANDRA DUPONT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDRA DUPONT is not available. You also can look at reviews of ALEXANDRA DUPONT, open positions, location of ALEXANDRA DUPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDRA DUPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDRA DUPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDRA DUPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDRA DUPONT, employees, financial statistics.