ALEXANDRA DE BECKER

Contactgegevens ALEXANDRA DE BECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDRA DE BECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDRA DE BECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DU ROEULX 427; 7062; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67341144 (+32-67341144) 67341144 (+32-67341144)

Fax (fax): +32 (51) 708-10-83 +32 (51) 708-10-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDRA DE BECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDRA DE BECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDRA DE BECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDRA DE BECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDRA DE BECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDRA DE BECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDRA DE BECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDRA DE BECKER
Products information ALEXANDRA DE BECKER

BTW identificatienummer (tax): BE07682708740
Ondernemingsnummer: 5419250488
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDRA DE BECKER
(Get full report from official database of BE for ALEXANDRA DE BECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDRA DE BECKER
Addition kinds of activities for ALEXANDRA DE BECKER

283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
32720103. Septische tanks, beton | Septic tanks, concrete
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric

Werken bij ALEXANDRA DE BECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDRA DE BECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDRA DE BECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDRA DE BECKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

 • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

 • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

 • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

 • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BUYSSE GEERT

  Type: Vaste Job

  Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

 • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

 • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

  Regio: KLERKEN

  Bedrijf: De Vleugels

  Type: Vaste Job

  De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDRA DE BECKER in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDRA DE BECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDRA DE BECKER. Laat een reactie achter voor ALEXANDRA DE BECKER. ALEXANDRA DE BECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDRA DE BECKER. Leave a respond for ALEXANDRA DE BECKER. ALEXANDRA DE BECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDRA DE BECKER op de google maps. Adres en contacten ALEXANDRA DE BECKER
Location of ALEXANDRA DE BECKER on the google maps. Address and contacts of ALEXANDRA DE BECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDRA DE BECKER ALEXANDRA DE BECKER: FLEURO SILO NV | FE. HUSSON PIERRE | Brugse Beschermde Werkplaats | DELCHAMBRE JACQUES | A. LENS

Other related companies as ALEXANDRA DE BECKER: FLEURO SILO NV | FE. HUSSON PIERRE | Brugse Beschermde Werkplaats | DELCHAMBRE JACQUES | A. LENS

ALEXANDRA DE BECKER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDRA DE BECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07682708740. Het bedrijf ALEXANDRA DE BECKER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DU ROEULX 427; 7062; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXANDRA DE BECKER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDRA DE BECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDRA DE BECKER, openstaande posities, locatie van ALEXANDRA DE BECKER op de kaart.

ALEXANDRA DE BECKER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXANDRA DE BECKER, company assigned to the tax number BE07682708740. The company ALEXANDRA DE BECKER is located at the address: CHAUSS?E DU ROEULX 427; 7062; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXANDRA DE BECKER is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDRA DE BECKER is not available. You also can look at reviews of ALEXANDRA DE BECKER, open positions, location of ALEXANDRA DE BECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDRA DE BECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDRA DE BECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDRA DE BECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDRA DE BECKER, employees, financial statistics.