ALEXANDER SNOECK

Contactgegevens ALEXANDER SNOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDER SNOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDER SNOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLDERSSTRAAT 32B44; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92236099 (+32-92236099) 92236099 (+32-92236099)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDER SNOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDER SNOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDER SNOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDER SNOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDER SNOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDER SNOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDER SNOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDER SNOECK
Products information ALEXANDER SNOECK

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDER SNOECK
(Get full report from official database of BE for ALEXANDER SNOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDER SNOECK
Addition kinds of activities for ALEXANDER SNOECK

34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop

Werken bij ALEXANDER SNOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDER SNOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDER SNOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDER SNOECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

 • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

 • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

 • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: ONE TWO ASSIST

  Type: Vaste Job

  Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDER SNOECK in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDER SNOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDER SNOECK. Laat een reactie achter voor ALEXANDER SNOECK. ALEXANDER SNOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDER SNOECK. Leave a respond for ALEXANDER SNOECK. ALEXANDER SNOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDER SNOECK op de google maps. Adres en contacten ALEXANDER SNOECK
Location of ALEXANDER SNOECK on the google maps. Address and contacts of ALEXANDER SNOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDER SNOECK ALEXANDER SNOECK: Sonest Sonorisation SC | MASTERPARTS NV | Dejaeghere C | K.V.G. HOOGSTRATEN | Y. SONNET

Other related companies as ALEXANDER SNOECK: Sonest Sonorisation SC | MASTERPARTS NV | Dejaeghere C | K.V.G. HOOGSTRATEN | Y. SONNET

ALEXANDER SNOECK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDER SNOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf ALEXANDER SNOECK bevindt zich op het adres: VOLDERSSTRAAT 32B44; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXANDER SNOECK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDER SNOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDER SNOECK, openstaande posities, locatie van ALEXANDER SNOECK op de kaart.

ALEXANDER SNOECK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXANDER SNOECK, company assigned to the tax number BE05523071289. The company ALEXANDER SNOECK is located at the address: VOLDERSSTRAAT 32B44; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXANDER SNOECK is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDER SNOECK is not available. You also can look at reviews of ALEXANDER SNOECK, open positions, location of ALEXANDER SNOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDER SNOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDER SNOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDER SNOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDER SNOECK, employees, financial statistics.