ALEX WIJNANT

Contactgegevens ALEX WIJNANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX WIJNANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX WIJNANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONSLAAN 36BB; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54500114 (+32-54500114) 54500114 (+32-54500114)

Fax (fax): +32 (53) 241-11-26 +32 (53) 241-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX WIJNANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX WIJNANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX WIJNANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX WIJNANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX WIJNANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX WIJNANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX WIJNANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX WIJNANT
Products information ALEX WIJNANT

BTW identificatienummer (tax): BE03932800292
Ondernemingsnummer: 4186309814
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX WIJNANT
(Get full report from official database of BE for ALEX WIJNANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX WIJNANT
Addition kinds of activities for ALEX WIJNANT

359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
50130109. Automotive trim | Automotive trim
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment

Werken bij ALEX WIJNANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX WIJNANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX WIJNANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX WIJNANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

 • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

 • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Studentenjob

  Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

 • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

 • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Vaste Job

  Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

Zoek naar antwoorden van ALEX WIJNANT in sociale netwerken
Look for responds of ALEX WIJNANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX WIJNANT. Laat een reactie achter voor ALEX WIJNANT. ALEX WIJNANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX WIJNANT. Leave a respond for ALEX WIJNANT. ALEX WIJNANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX WIJNANT op de google maps. Adres en contacten ALEX WIJNANT
Location of ALEX WIJNANT on the google maps. Address and contacts of ALEX WIJNANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX WIJNANT ALEX WIJNANT: GALERIE ART FACTORY | O.C.M.W. | BAUDRY MOORS | Cotman E Vioolbouwer | Sportief

Other related companies as ALEX WIJNANT: GALERIE ART FACTORY | O.C.M.W. | BAUDRY MOORS | Cotman E Vioolbouwer | Sportief

ALEX WIJNANT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX WIJNANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932800292. Het bedrijf ALEX WIJNANT bevindt zich op het adres: ALFONSLAAN 36BB; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEX WIJNANT is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX WIJNANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX WIJNANT, openstaande posities, locatie van ALEX WIJNANT op de kaart.

ALEX WIJNANT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX WIJNANT, company assigned to the tax number BE03932800292. The company ALEX WIJNANT is located at the address: ALFONSLAAN 36BB; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEX WIJNANT is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX WIJNANT is not available. You also can look at reviews of ALEX WIJNANT, open positions, location of ALEX WIJNANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX WIJNANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX WIJNANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX WIJNANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX WIJNANT, employees, financial statistics.