ALEX PEETERS

Contactgegevens ALEX PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32321785 32321785

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX PEETERS
Products information ALEX PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX PEETERS
(Get full report from official database of BE for ALEX PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX PEETERS
Addition kinds of activities for ALEX PEETERS

514900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
26210401. Bondpapier | Bond paper
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
72999911. Huisdier, thuis | Pet sitting, in-home

Werken bij ALEX PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

 • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

 • Industrieel elektricien (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

 • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

 • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

 • Wegenwerkers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ATS TECHNICS nv

  Type: Vaste Job

  Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ALEX PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of ALEX PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX PEETERS. Laat een reactie achter voor ALEX PEETERS. ALEX PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX PEETERS. Leave a respond for ALEX PEETERS. ALEX PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX PEETERS op de google maps. Adres en contacten ALEX PEETERS
Location of ALEX PEETERS on the google maps. Address and contacts of ALEX PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX PEETERS ALEX PEETERS: BURLESQUE | OPTIEK JO DIRICKX | Van Hove J | DE PUTKAPEL | Club (De)

Other related companies as ALEX PEETERS: BURLESQUE | OPTIEK JO DIRICKX | Van Hove J | DE PUTKAPEL | Club (De)

ALEX PEETERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf ALEX PEETERS bevindt zich op het adres: LANGE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEX PEETERS is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX PEETERS, openstaande posities, locatie van ALEX PEETERS op de kaart.

ALEX PEETERS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX PEETERS, company assigned to the tax number BE09302093505. The company ALEX PEETERS is located at the address: LANGE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEX PEETERS is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX PEETERS is not available. You also can look at reviews of ALEX PEETERS, open positions, location of ALEX PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX PEETERS, employees, financial statistics.