ALBERT WELVAERT

Contactgegevens ALBERT WELVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT WELVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT WELVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DREEF 34; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727084 (+32-93727084) 93727084 (+32-93727084)

Fax (fax): +32 (63) 505-54-20 +32 (63) 505-54-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT WELVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT WELVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT WELVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT WELVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT WELVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT WELVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT WELVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT WELVAERT
Products information ALBERT WELVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01356506347
Ondernemingsnummer: 4136871337
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT WELVAERT
(Get full report from official database of BE for ALBERT WELVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT WELVAERT
Addition kinds of activities for ALBERT WELVAERT

422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij ALBERT WELVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT WELVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT WELVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT WELVAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

 • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • Diëtist (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

 • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van ALBERT WELVAERT in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT WELVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT WELVAERT. Laat een reactie achter voor ALBERT WELVAERT. ALBERT WELVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT WELVAERT. Leave a respond for ALBERT WELVAERT. ALBERT WELVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT WELVAERT op de google maps. Adres en contacten ALBERT WELVAERT
Location of ALBERT WELVAERT on the google maps. Address and contacts of ALBERT WELVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT WELVAERT ALBERT WELVAERT: W & W ENTERPRISES | HUIS J. & D. | Petits Princes (Garderie des) | Eyke-Hogendoorn nv BVBA | A. BRAGARD

Other related companies as ALBERT WELVAERT: W & W ENTERPRISES | HUIS J. & D. | Petits Princes (Garderie des) | Eyke-Hogendoorn nv BVBA | A. BRAGARD

ALBERT WELVAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT WELVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01356506347. Het bedrijf ALBERT WELVAERT bevindt zich op het adres: DREEF 34; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERT WELVAERT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT WELVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT WELVAERT, openstaande posities, locatie van ALBERT WELVAERT op de kaart.

ALBERT WELVAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT WELVAERT, company assigned to the tax number BE01356506347. The company ALBERT WELVAERT is located at the address: DREEF 34; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERT WELVAERT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT WELVAERT is not available. You also can look at reviews of ALBERT WELVAERT, open positions, location of ALBERT WELVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT WELVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT WELVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT WELVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT WELVAERT, employees, financial statistics.