TANKSTATION KATTENBOS

Contactgegevens TANKSTATION KATTENBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TANKSTATION KATTENBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TANKSTATION KATTENBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENBOS 137; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11540816 (+32-11540816) 11540816 (+32-11540816)

Fax (fax): +32 (59) 900-14-80 +32 (59) 900-14-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TANKSTATION KATTENBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TANKSTATION KATTENBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TANKSTATION KATTENBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TANKSTATION KATTENBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TANKSTATION KATTENBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TANKSTATION KATTENBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TANKSTATION KATTENBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TANKSTATION KATTENBOS
Products information TANKSTATION KATTENBOS

BTW identificatienummer (tax): BE05281921386
Ondernemingsnummer: 6572540283
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TANKSTATION KATTENBOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TANKSTATION KATTENBOS
(Get full report from official database of BE for TANKSTATION KATTENBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TANKSTATION KATTENBOS
Addition kinds of activities for TANKSTATION KATTENBOS

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
631100. Levensverzekering | Life insurance
01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij TANKSTATION KATTENBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TANKSTATION KATTENBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TANKSTATION KATTENBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TANKSTATION KATTENBOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van TANKSTATION KATTENBOS in sociale netwerken
Look for responds of TANKSTATION KATTENBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TANKSTATION KATTENBOS. Laat een reactie achter voor TANKSTATION KATTENBOS. TANKSTATION KATTENBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TANKSTATION KATTENBOS. Leave a respond for TANKSTATION KATTENBOS. TANKSTATION KATTENBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TANKSTATION KATTENBOS op de google maps. Adres en contacten TANKSTATION KATTENBOS
Location of TANKSTATION KATTENBOS on the google maps. Address and contacts of TANKSTATION KATTENBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come TANKSTATION KATTENBOS TANKSTATION KATTENBOS: Renover | MARIO VANDERKELEN | INOFORMA | Dufour Paul | DE RYCK

Other related companies as TANKSTATION KATTENBOS: Renover | MARIO VANDERKELEN | INOFORMA | Dufour Paul | DE RYCK

TANKSTATION KATTENBOS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TANKSTATION KATTENBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05281921386. Het bedrijf TANKSTATION KATTENBOS bevindt zich op het adres: KATTENBOS 137; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in TANKSTATION KATTENBOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TANKSTATION KATTENBOS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TANKSTATION KATTENBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TANKSTATION KATTENBOS, openstaande posities, locatie van TANKSTATION KATTENBOS op de kaart.

TANKSTATION KATTENBOS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TANKSTATION KATTENBOS, company assigned to the tax number BE05281921386. The company TANKSTATION KATTENBOS is located at the address: KATTENBOS 137; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in TANKSTATION KATTENBOS were not found.
The main activity of TANKSTATION KATTENBOS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TANKSTATION KATTENBOS is not available. You also can look at reviews of TANKSTATION KATTENBOS, open positions, location of TANKSTATION KATTENBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TANKSTATION KATTENBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TANKSTATION KATTENBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TANKSTATION KATTENBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TANKSTATION KATTENBOS, employees, financial statistics.