ALBERT BOGAERT

Contactgegevens ALBERT BOGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT BOGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT BOGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 48BD; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53770944 (+32-53770944) 53770944 (+32-53770944)

Fax (fax): +32 (68) 897-42-68 +32 (68) 897-42-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT BOGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT BOGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT BOGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT BOGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT BOGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT BOGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT BOGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT BOGAERT
Products information ALBERT BOGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08684112548
Ondernemingsnummer: 6014160156
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT BOGAERT
(Get full report from official database of BE for ALBERT BOGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT BOGAERT
Addition kinds of activities for ALBERT BOGAERT

0831. Bosproducten | Forest products
261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij ALBERT BOGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT BOGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT BOGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT BOGAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

 • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

 • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

  Type: Studentenjob

  Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

 • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

 • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

 • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: STERCKX

  Type: Werfreserve

  Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

 • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van ALBERT BOGAERT in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT BOGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT BOGAERT. Laat een reactie achter voor ALBERT BOGAERT. ALBERT BOGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT BOGAERT. Leave a respond for ALBERT BOGAERT. ALBERT BOGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT BOGAERT op de google maps. Adres en contacten ALBERT BOGAERT
Location of ALBERT BOGAERT on the google maps. Address and contacts of ALBERT BOGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT BOGAERT ALBERT BOGAERT: FORTIS | COIFFURE JAN VOOR ALLEMAN | POSITIF STUDIO 1 | Hellemans | G.R TUNING

Other related companies as ALBERT BOGAERT: FORTIS | COIFFURE JAN VOOR ALLEMAN | POSITIF STUDIO 1 | Hellemans | G.R TUNING

ALBERT BOGAERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT BOGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08684112548. Het bedrijf ALBERT BOGAERT bevindt zich op het adres: PARKLAAN 48BD; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERT BOGAERT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT BOGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT BOGAERT, openstaande posities, locatie van ALBERT BOGAERT op de kaart.

ALBERT BOGAERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT BOGAERT, company assigned to the tax number BE08684112548. The company ALBERT BOGAERT is located at the address: PARKLAAN 48BD; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERT BOGAERT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT BOGAERT is not available. You also can look at reviews of ALBERT BOGAERT, open positions, location of ALBERT BOGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT BOGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT BOGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT BOGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT BOGAERT, employees, financial statistics.