ALB. SERVAIS

Contactgegevens ALB. SERVAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALB. SERVAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALB. SERVAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH SAINTRAINT 4; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81223640 (+32-81223640) 81223640 (+32-81223640)

Fax (fax): +32 (71) 529-41-93 +32 (71) 529-41-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALB. SERVAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALB. SERVAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALB. SERVAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALB. SERVAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALB. SERVAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALB. SERVAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALB. SERVAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALB. SERVAIS
Products information ALB. SERVAIS

BTW identificatienummer (tax): BE03054443359
Ondernemingsnummer: 2519134521
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALB. SERVAIS
(Get full report from official database of BE for ALB. SERVAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALB. SERVAIS
Addition kinds of activities for ALB. SERVAIS

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
411101. Busvervoer | Bus transportation
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
28990202. Batterij acid | Battery acid
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets

Werken bij ALB. SERVAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALB. SERVAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALB. SERVAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALB. SERVAIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • Business Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

 • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: INGENIUM

  Type: Vaste Job

  DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

 • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

 • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

 • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

 • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

 • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

  Regio: KASTER

  Bedrijf: TEMMERMAN BART

  Type: Vaste Job

  Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

Zoek naar antwoorden van ALB. SERVAIS in sociale netwerken
Look for responds of ALB. SERVAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALB. SERVAIS. Laat een reactie achter voor ALB. SERVAIS. ALB. SERVAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALB. SERVAIS. Leave a respond for ALB. SERVAIS. ALB. SERVAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALB. SERVAIS op de google maps. Adres en contacten ALB. SERVAIS
Location of ALB. SERVAIS on the google maps. Address and contacts of ALB. SERVAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALB. SERVAIS ALB. SERVAIS: GYMNASE AENDEKERK | HERVE VAN VYNCKT | CALLEWAERT-COURTENS | KARIN VERCAUTEREN | Frituur Johan

Other related companies as ALB. SERVAIS: GYMNASE AENDEKERK | HERVE VAN VYNCKT | CALLEWAERT-COURTENS | KARIN VERCAUTEREN | Frituur Johan

ALB. SERVAIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALB. SERVAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054443359. Het bedrijf ALB. SERVAIS bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH SAINTRAINT 4; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALB. SERVAIS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALB. SERVAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALB. SERVAIS, openstaande posities, locatie van ALB. SERVAIS op de kaart.

ALB. SERVAIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALB. SERVAIS, company assigned to the tax number BE03054443359. The company ALB. SERVAIS is located at the address: RUE JOSEPH SAINTRAINT 4; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALB. SERVAIS is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALB. SERVAIS is not available. You also can look at reviews of ALB. SERVAIS, open positions, location of ALB. SERVAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALB. SERVAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALB. SERVAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALB. SERVAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALB. SERVAIS, employees, financial statistics.