ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M

Contactgegevens ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOONBEEKSTRAAT 12; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89501027 (+32-89501027) 89501027 (+32-89501027)

Fax (fax): +32 (87) 134-35-82 +32 (87) 134-35-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M
Products information ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M

BTW identificatienummer (tax): BE06566223144
Ondernemingsnummer: 8880767822
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Litiges de Construction, Droit Economique, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Civil, Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, D茅clarations de Sinistres, Droit des Soci茅t茅s. Types de Conseillers: Avocats, Conseillers Juridiques.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M
(Get full report from official database of BE for ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M
Addition kinds of activities for ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
25190000. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house
59991806. Cribs | Cribs

Werken bij ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

Zoek naar antwoorden van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M in sociale netwerken
Look for responds of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Laat een reactie achter voor ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. Leave a respond for ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M. ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M op de google maps. Adres en contacten ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M
Location of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M on the google maps. Address and contacts of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: JACQUELINE RYCKEWAERT | Château du Chêne (Le) | RENE DANEELS | Foto-Art | KON. FANFARE ROTSELAERS WARE VRIENDEN

Other related companies as ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M: JACQUELINE RYCKEWAERT | Château du Chêne (Le) | RENE DANEELS | Foto-Art | KON. FANFARE ROTSELAERS WARE VRIENDEN

ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06566223144. Het bedrijf ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M bevindt zich op het adres: SCHOONBEEKSTRAAT 12; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Litiges de Construction, Droit Economique, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Civil, Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, D茅clarations de Sinistres, Droit des Soci茅t茅s. Types de Conseillers: Avocats, Conseillers Juridiques..
De hoofdactiviteit van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, openstaande posities, locatie van ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M op de kaart.

ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, company assigned to the tax number BE06566223144. The company ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is located at the address: SCHOONBEEKSTRAAT 12; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Litiges de Construction, Droit Economique, Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Civil, Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, N茅gociation & Saisie de dettes, Droit D?Urbanisme & de L?Environnement, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit de Succession, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, D茅clarations de Sinistres, Droit des Soci茅t茅s. Types de Conseillers: Avocats, Conseillers Juridiques..
The main activity of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M is not available. You also can look at reviews of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, open positions, location of ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVOCATENKANTOOR HUYGEN M, employees, financial statistics.