A. VERVAET

Contactgegevens A. VERVAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VERVAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VERVAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230441 (+32-92230441) 92230441 (+32-92230441)

Fax (fax): +32 (3) 419-27-22 +32 (3) 419-27-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VERVAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VERVAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VERVAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VERVAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VERVAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VERVAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VERVAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VERVAET
Products information A. VERVAET

BTW identificatienummer (tax): BE09871459960
Ondernemingsnummer: 6756561279
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VERVAET
(Get full report from official database of BE for A. VERVAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VERVAET
Addition kinds of activities for A. VERVAET

899910. Persoonlijke diensten | Personal services
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
56329906. hoedenzaak | Millinery
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij A. VERVAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VERVAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VERVAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VERVAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van A. VERVAET in sociale netwerken
Look for responds of A. VERVAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VERVAET. Laat een reactie achter voor A. VERVAET. A. VERVAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VERVAET. Leave a respond for A. VERVAET. A. VERVAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VERVAET op de google maps. Adres en contacten A. VERVAET
Location of A. VERVAET on the google maps. Address and contacts of A. VERVAET

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VERVAET A. VERVAET: ECO-PACK BVBA | LE POTELIER | Alarmtronic sa | KURT WAUTERS | Toulet-Van Bael

Other related companies as A. VERVAET: ECO-PACK BVBA | LE POTELIER | Alarmtronic sa | KURT WAUTERS | Toulet-Van Bael

A. VERVAET is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VERVAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09871459960. Het bedrijf A. VERVAET bevindt zich op het adres: SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. VERVAET is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VERVAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VERVAET, openstaande posities, locatie van A. VERVAET op de kaart.

A. VERVAET is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VERVAET, company assigned to the tax number BE09871459960. The company A. VERVAET is located at the address: SINT-MARTENSSTRAAT 16; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. VERVAET is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VERVAET is not available. You also can look at reviews of A. VERVAET, open positions, location of A. VERVAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VERVAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VERVAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VERVAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VERVAET, employees, financial statistics.