A. MICHIELS

Contactgegevens A. MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GOZ?E 685; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71561315 (+32-71561315) 71561315 (+32-71561315)

Fax (fax): +32 (10) 913-95-21 +32 (10) 913-95-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. MICHIELS
Products information A. MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE09320495605
Ondernemingsnummer: 6093536376
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. MICHIELS
(Get full report from official database of BE for A. MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. MICHIELS
Addition kinds of activities for A. MICHIELS

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
364303. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service

Werken bij A. MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van A. MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of A. MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. MICHIELS. Laat een reactie achter voor A. MICHIELS. A. MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. MICHIELS. Leave a respond for A. MICHIELS. A. MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. MICHIELS op de google maps. Adres en contacten A. MICHIELS
Location of A. MICHIELS on the google maps. Address and contacts of A. MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. MICHIELS A. MICHIELS: JOZEF KOEKELBERGH | Per Tutti | Putboringen Van Deynse NV | STRATEQ GROUP | DIDC

Other related companies as A. MICHIELS: JOZEF KOEKELBERGH | Per Tutti | Putboringen Van Deynse NV | STRATEQ GROUP | DIDC

A. MICHIELS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09320495605. Het bedrijf A. MICHIELS bevindt zich op het adres: RUE DE GOZ?E 685; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. MICHIELS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. MICHIELS, openstaande posities, locatie van A. MICHIELS op de kaart.

A. MICHIELS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. MICHIELS, company assigned to the tax number BE09320495605. The company A. MICHIELS is located at the address: RUE DE GOZ?E 685; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. MICHIELS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. MICHIELS is not available. You also can look at reviews of A. MICHIELS, open positions, location of A. MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. MICHIELS, employees, financial statistics.