A. JOSSART/ANDR? JOSSART

Contactgegevens A. JOSSART/ANDR? JOSSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. JOSSART/ANDR? JOSSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. JOSSART/ANDR? JOSSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LA HULPE 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26753030 (+32-26753030) 26753030 (+32-26753030)

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. JOSSART/ANDR? JOSSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. JOSSART/ANDR? JOSSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. JOSSART/ANDR? JOSSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. JOSSART/ANDR? JOSSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. JOSSART/ANDR? JOSSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. JOSSART/ANDR? JOSSART
Products information A. JOSSART/ANDR? JOSSART

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. JOSSART/ANDR? JOSSART
(Get full report from official database of BE for A. JOSSART/ANDR? JOSSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. JOSSART/ANDR? JOSSART
Addition kinds of activities for A. JOSSART/ANDR? JOSSART

2816. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools

Werken bij A. JOSSART/ANDR? JOSSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. JOSSART/ANDR? JOSSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

Zoek naar antwoorden van A. JOSSART/ANDR? JOSSART in sociale netwerken
Look for responds of A. JOSSART/ANDR? JOSSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Laat een reactie achter voor A. JOSSART/ANDR? JOSSART. A. JOSSART/ANDR? JOSSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. JOSSART/ANDR? JOSSART. Leave a respond for A. JOSSART/ANDR? JOSSART. A. JOSSART/ANDR? JOSSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. JOSSART/ANDR? JOSSART op de google maps. Adres en contacten A. JOSSART/ANDR? JOSSART
Location of A. JOSSART/ANDR? JOSSART on the google maps. Address and contacts of A. JOSSART/ANDR? JOSSART

Andere gerelateerde bedrijven als come A. JOSSART/ANDR? JOSSART A. JOSSART/ANDR? JOSSART: LES COPAINS DU اA M'DIT | PIA MANU | MIREVI | Info-Systems and Services NV | OPTIQUE DES THERMES

Other related companies as A. JOSSART/ANDR? JOSSART: LES COPAINS DU اA M'DIT | PIA MANU | MIREVI | Info-Systems and Services NV | OPTIQUE DES THERMES

A. JOSSART/ANDR? JOSSART is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. JOSSART/ANDR? JOSSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf A. JOSSART/ANDR? JOSSART bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LA HULPE 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. JOSSART/ANDR? JOSSART is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. JOSSART/ANDR? JOSSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. JOSSART/ANDR? JOSSART, openstaande posities, locatie van A. JOSSART/ANDR? JOSSART op de kaart.

A. JOSSART/ANDR? JOSSART is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. JOSSART/ANDR? JOSSART, company assigned to the tax number BE03181335449. The company A. JOSSART/ANDR? JOSSART is located at the address: CHAUSS?E DE LA HULPE 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. JOSSART/ANDR? JOSSART is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. JOSSART/ANDR? JOSSART is not available. You also can look at reviews of A. JOSSART/ANDR? JOSSART, open positions, location of A. JOSSART/ANDR? JOSSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. JOSSART/ANDR? JOSSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. JOSSART/ANDR? JOSSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. JOSSART/ANDR? JOSSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. JOSSART/ANDR? JOSSART, employees, financial statistics.