A. DERENNE

Contactgegevens A. DERENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DERENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DERENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BERTRAND 95; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85841623 (+32-85841623) 85841623 (+32-85841623)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DERENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DERENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DERENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DERENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DERENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DERENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DERENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DERENNE
Products information A. DERENNE

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DERENNE
(Get full report from official database of BE for A. DERENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DERENNE
Addition kinds of activities for A. DERENNE

07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear

Werken bij A. DERENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DERENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DERENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DERENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van A. DERENNE in sociale netwerken
Look for responds of A. DERENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DERENNE. Laat een reactie achter voor A. DERENNE. A. DERENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DERENNE. Leave a respond for A. DERENNE. A. DERENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DERENNE op de google maps. Adres en contacten A. DERENNE
Location of A. DERENNE on the google maps. Address and contacts of A. DERENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DERENNE A. DERENNE: LIBEER M | LEO HANNES | Activ Buro | ANDRIES STEEL CY NV | Triangle 7

Other related companies as A. DERENNE: LIBEER M | LEO HANNES | Activ Buro | ANDRIES STEEL CY NV | Triangle 7

A. DERENNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DERENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf A. DERENNE bevindt zich op het adres: RUE BERTRAND 95; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. DERENNE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DERENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DERENNE, openstaande posities, locatie van A. DERENNE op de kaart.

A. DERENNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DERENNE, company assigned to the tax number BE08601715087. The company A. DERENNE is located at the address: RUE BERTRAND 95; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. DERENNE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DERENNE is not available. You also can look at reviews of A. DERENNE, open positions, location of A. DERENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DERENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DERENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DERENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DERENNE, employees, financial statistics.