MOLS HUURWAGENS

Contactgegevens MOLS HUURWAGENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLS HUURWAGENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLS HUURWAGENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 12; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11523990 (+32-11523990) 11523990 (+32-11523990)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLS HUURWAGENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLS HUURWAGENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLS HUURWAGENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLS HUURWAGENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLS HUURWAGENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLS HUURWAGENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLS HUURWAGENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLS HUURWAGENS
Products information MOLS HUURWAGENS

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MOLS HUURWAGENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLS HUURWAGENS
(Get full report from official database of BE for MOLS HUURWAGENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLS HUURWAGENS
Addition kinds of activities for MOLS HUURWAGENS

508599. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
34629905. hoefijzers | Horseshoes
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij MOLS HUURWAGENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLS HUURWAGENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLS HUURWAGENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLS HUURWAGENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van MOLS HUURWAGENS in sociale netwerken
Look for responds of MOLS HUURWAGENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLS HUURWAGENS. Laat een reactie achter voor MOLS HUURWAGENS. MOLS HUURWAGENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLS HUURWAGENS. Leave a respond for MOLS HUURWAGENS. MOLS HUURWAGENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLS HUURWAGENS op de google maps. Adres en contacten MOLS HUURWAGENS
Location of MOLS HUURWAGENS on the google maps. Address and contacts of MOLS HUURWAGENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLS HUURWAGENS MOLS HUURWAGENS: CODAN-VALCOM | D C C | New Wave | EUREKA | ABO SERVICE

Other related companies as MOLS HUURWAGENS: CODAN-VALCOM | D C C | New Wave | EUREKA | ABO SERVICE

MOLS HUURWAGENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLS HUURWAGENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf MOLS HUURWAGENS bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 12; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in MOLS HUURWAGENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLS HUURWAGENS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLS HUURWAGENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLS HUURWAGENS, openstaande posities, locatie van MOLS HUURWAGENS op de kaart.

MOLS HUURWAGENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLS HUURWAGENS, company assigned to the tax number BE07931549072. The company MOLS HUURWAGENS is located at the address: GROTE BAAN 12; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Autoverhuur. Products created in MOLS HUURWAGENS were not found.
The main activity of MOLS HUURWAGENS is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLS HUURWAGENS is not available. You also can look at reviews of MOLS HUURWAGENS, open positions, location of MOLS HUURWAGENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLS HUURWAGENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLS HUURWAGENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLS HUURWAGENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLS HUURWAGENS, employees, financial statistics.