CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

Contactgegevens CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15431626 (+32-15431626) 15431626 (+32-15431626)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR-TRANSBE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR-TRANSBE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR-TRANSBE INTERNATIONAL
Products information CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CAR-TRANSBE INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR-TRANSBE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for CAR-TRANSBE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR-TRANSBE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
50510408. Zink | Zinc
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. CAR-TRANSBE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. Leave a respond for CAR-TRANSBE INTERNATIONAL. CAR-TRANSBE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR-TRANSBE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten CAR-TRANSBE INTERNATIONAL
Location of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR-TRANSBE INTERNATIONAL CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: BBL | GUY BOTTEQUIN | Nihoul Deterville | KIPLING | Derynck D

Other related companies as CAR-TRANSBE INTERNATIONAL: BBL | GUY BOTTEQUIN | Nihoul Deterville | KIPLING | Derynck D

CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf CAR-TRANSBE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in CAR-TRANSBE INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van CAR-TRANSBE INTERNATIONAL op de kaart.

CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04719146728. The company CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is located at the address: EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Autoverhuur. Products created in CAR-TRANSBE INTERNATIONAL were not found.
The main activity of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, open positions, location of CAR-TRANSBE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR-TRANSBE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.