BBL

Contactgegevens BBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): MARKT 20; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15311785 (+32-15311785) 15311785 (+32-15311785)

Fax (fax): +32 (68) 279-75-11 +32 (68) 279-75-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL
Products information BBL

BTW identificatienummer (tax): BE06291290283
Ondernemingsnummer: 1151611328
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL
(Get full report from official database of BE for BBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL
Addition kinds of activities for BBL

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
50630305. Stroomdraad en kabel | Power wire and cable

Werken bij BBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

Zoek naar antwoorden van BBL in sociale netwerken
Look for responds of BBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL. Laat een reactie achter voor BBL. BBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL. Leave a respond for BBL. BBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL op de google maps. Adres en contacten BBL
Location of BBL on the google maps. Address and contacts of BBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL BBL: GARAGE MAILLARD | Interleuven Intercommunale CV | COIFFURE SANDRA | Car Electro | Euregio.Net AG

Other related companies as BBL: GARAGE MAILLARD | Interleuven Intercommunale CV | COIFFURE SANDRA | Car Electro | Euregio.Net AG

BBL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06291290283. Het bedrijf BBL bevindt zich op het adres: MARKT 20; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL, openstaande posities, locatie van BBL op de kaart.

BBL is a company, that was registered 1997 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is BBL, company assigned to the tax number BE06291290283. The company BBL is located at the address: MARKT 20; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BBL were not found.
The main activity of BBL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL is not available. You also can look at reviews of BBL, open positions, location of BBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL, employees, financial statistics.