ALL CAR RENT

Contactgegevens ALL CAR RENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL CAR RENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL CAR RENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS DE L?ARBRELAAN 61; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36419600 (+32-36419600) 36419600 (+32-36419600)

Fax (fax): +32 (58) 992-36-94 +32 (58) 992-36-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL CAR RENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL CAR RENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL CAR RENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL CAR RENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL CAR RENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL CAR RENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL CAR RENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL CAR RENT
Products information ALL CAR RENT

BTW identificatienummer (tax): BE07786254882
Ondernemingsnummer: 8213348388
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ALL CAR RENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL CAR RENT
(Get full report from official database of BE for ALL CAR RENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL CAR RENT
Addition kinds of activities for ALL CAR RENT

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
27210205. Handelsboeken: publicatie en drukwerk | Trade journals: publishing and printing
28449901. Badzout | Bath salts
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
52610205. Bovenste bodem | Top soil

Werken bij ALL CAR RENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL CAR RENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL CAR RENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL CAR RENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van ALL CAR RENT in sociale netwerken
Look for responds of ALL CAR RENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL CAR RENT. Laat een reactie achter voor ALL CAR RENT. ALL CAR RENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL CAR RENT. Leave a respond for ALL CAR RENT. ALL CAR RENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL CAR RENT op de google maps. Adres en contacten ALL CAR RENT
Location of ALL CAR RENT on the google maps. Address and contacts of ALL CAR RENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL CAR RENT ALL CAR RENT: Truant K | AMO ANDALUCIA S.L. | H. FOCKE | 'T MOESTUINTJE | WILLY POELMANS

Other related companies as ALL CAR RENT: Truant K | AMO ANDALUCIA S.L. | H. FOCKE | 'T MOESTUINTJE | WILLY POELMANS

ALL CAR RENT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL CAR RENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786254882. Het bedrijf ALL CAR RENT bevindt zich op het adres: FRANS DE L?ARBRELAAN 61; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autoverhuur. Producten gemaakt in ALL CAR RENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL CAR RENT is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL CAR RENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL CAR RENT, openstaande posities, locatie van ALL CAR RENT op de kaart.

ALL CAR RENT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL CAR RENT, company assigned to the tax number BE07786254882. The company ALL CAR RENT is located at the address: FRANS DE L?ARBRELAAN 61; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autoverhuur. Products created in ALL CAR RENT were not found.
The main activity of ALL CAR RENT is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL CAR RENT is not available. You also can look at reviews of ALL CAR RENT, open positions, location of ALL CAR RENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL CAR RENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL CAR RENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL CAR RENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL CAR RENT, employees, financial statistics.