Demimpex-VRP S.A.

Contactgegevens Demimpex-VRP S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demimpex-VRP S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demimpex-VRP S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Arthur Maes 100 1130 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demimpex-VRP S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demimpex-VRP S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demimpex-VRP S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demimpex-VRP S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demimpex-VRP S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demimpex-VRP S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demimpex-VRP S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demimpex-VRP S.A.
Products information Demimpex-VRP S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08938720703
Ondernemingsnummer: 3956146240
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Car and motorcycle racing parts; Passenger cars

Product categorie (product category): Automotive Engine Parts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demimpex-VRP S.A.
(Get full report from official database of BE for Demimpex-VRP S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demimpex-VRP S.A.
Addition kinds of activities for Demimpex-VRP S.A.

517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij Demimpex-VRP S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demimpex-VRP S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demimpex-VRP S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demimpex-VRP S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van Demimpex-VRP S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Demimpex-VRP S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demimpex-VRP S.A.. Laat een reactie achter voor Demimpex-VRP S.A.. Demimpex-VRP S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demimpex-VRP S.A.. Leave a respond for Demimpex-VRP S.A.. Demimpex-VRP S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demimpex-VRP S.A. op de google maps. Adres en contacten Demimpex-VRP S.A.
Location of Demimpex-VRP S.A. on the google maps. Address and contacts of Demimpex-VRP S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Demimpex-VRP S.A. Demimpex-VRP S.A.: Rahim | LUDWIGE | B.B. International SPRL | BUREAU BEAUFORT INTERN. | MOLENAERS JOS

Other related companies as Demimpex-VRP S.A.: Rahim | LUDWIGE | B.B. International SPRL | BUREAU BEAUFORT INTERN. | MOLENAERS JOS

Demimpex-VRP S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demimpex-VRP S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08938720703. Het bedrijf Demimpex-VRP S.A. bevindt zich op het adres: Rue Arthur Maes 100 1130 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automotive Engine Parts. Lijst met producten zijn Car and motorcycle racing parts; Passenger cars.
De hoofdactiviteit van Demimpex-VRP S.A. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demimpex-VRP S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demimpex-VRP S.A., openstaande posities, locatie van Demimpex-VRP S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demimpex-VRP S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demimpex-VRP S.A., company assigned to the tax number BE08938720703. The company Demimpex-VRP S.A. is located at the address: Rue Arthur Maes 100 1130 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automotive Engine Parts. List of products are Car and motorcycle racing parts; Passenger cars.
The main activity of Demimpex-VRP S.A. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Demimpex-VRP S.A. is not available. You also can look at reviews of Demimpex-VRP S.A., open positions, location of Demimpex-VRP S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demimpex-VRP S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demimpex-VRP S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demimpex-VRP S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demimpex-VRP S.A., employees, financial statistics.