FLVANDECASTEELE FRERES FV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLVANDECASTEELE FRERES FV
Private companiesCommunications • FLVANDECASTEELE FRERES FV

Contactgegevens FLVANDECASTEELE FRERES FV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDECASTEELE FRERES FV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDECASTEELE FRERES FV

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Thijsenln. 36 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-69-55-15 32-22-69-55-15

Fax (fax): 32-22-69-55-15 32-22-69-55-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDECASTEELE FRERES FV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDECASTEELE FRERES FV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDECASTEELE FRERES FV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDECASTEELE FRERES FV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDECASTEELE FRERES FV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDECASTEELE FRERES FV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDECASTEELE FRERES FV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDECASTEELE FRERES FV
Products information FLVANDECASTEELE FRERES FV

BTW identificatienummer (tax): BE09773132324
Ondernemingsnummer: 3434844970
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLVANDECASTEELE FRERES FV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDECASTEELE FRERES FV
(Get full report from official database of BE for FLVANDECASTEELE FRERES FV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDECASTEELE FRERES FV
Addition kinds of activities for FLVANDECASTEELE FRERES FV

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
34420103. Raamafstanden | Window spacers
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial

Werken bij FLVANDECASTEELE FRERES FV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDECASTEELE FRERES FV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDECASTEELE FRERES FV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDECASTEELE FRERES FV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van FLVANDECASTEELE FRERES FV in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDECASTEELE FRERES FV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDECASTEELE FRERES FV. Laat een reactie achter voor FLVANDECASTEELE FRERES FV. FLVANDECASTEELE FRERES FV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDECASTEELE FRERES FV. Leave a respond for FLVANDECASTEELE FRERES FV. FLVANDECASTEELE FRERES FV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDECASTEELE FRERES FV op de google maps. Adres en contacten FLVANDECASTEELE FRERES FV
Location of FLVANDECASTEELE FRERES FV on the google maps. Address and contacts of FLVANDECASTEELE FRERES FV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDECASTEELE FRERES FV FLVANDECASTEELE FRERES FV: FLTRANSPORT LAMBRECHTS BART BVBA | VANSINTJAN | CHRISTOPHE PEERS | GARAGE ANDRE FAES | Delam

Other related companies as FLVANDECASTEELE FRERES FV: FLTRANSPORT LAMBRECHTS BART BVBA | VANSINTJAN | CHRISTOPHE PEERS | GARAGE ANDRE FAES | Delam

FLVANDECASTEELE FRERES FV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDECASTEELE FRERES FV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773132324. Het bedrijf FLVANDECASTEELE FRERES FV bevindt zich op het adres: Thijsenln. 36 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLVANDECASTEELE FRERES FV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDECASTEELE FRERES FV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDECASTEELE FRERES FV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDECASTEELE FRERES FV, openstaande posities, locatie van FLVANDECASTEELE FRERES FV op de kaart.

FLVANDECASTEELE FRERES FV is a company, that was registered 1990 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is FLVANDECASTEELE FRERES FV, company assigned to the tax number BE09773132324. The company FLVANDECASTEELE FRERES FV is located at the address: Thijsenln. 36 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLVANDECASTEELE FRERES FV were not found.
The main activity of FLVANDECASTEELE FRERES FV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDECASTEELE FRERES FV is not available. You also can look at reviews of FLVANDECASTEELE FRERES FV, open positions, location of FLVANDECASTEELE FRERES FV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDECASTEELE FRERES FV, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDECASTEELE FRERES FV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDECASTEELE FRERES FV, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDECASTEELE FRERES FV, employees, financial statistics.