Mobil Cleaning Wouters BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Mobil Cleaning Wouters BVBA
Private companiesEducational Services • Mobil Cleaning Wouters BVBA

Contactgegevens Mobil Cleaning Wouters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mobil Cleaning Wouters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mobil Cleaning Wouters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Krugerstraat 77; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 40 18; 0475 44 91 71 (+32-03 488 40 18; 0475 44 91 71) 03 488 40 18; 0475 44 91 71 (+32-03 488 40 18; 0475 44 91 71)

Fax (fax): 03 488 17 33 (+32-03 488 17 33) 03 488 17 33 (+32-03 488 17 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mobil Cleaning Wouters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mobil Cleaning Wouters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mobil Cleaning Wouters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mobil Cleaning Wouters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mobil Cleaning Wouters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mobil Cleaning Wouters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mobil Cleaning Wouters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mobil Cleaning Wouters BVBA
Products information Mobil Cleaning Wouters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04778198242
Ondernemingsnummer: 8712127685
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Mobil Cleaning Wouters BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mobil Cleaning Wouters BVBA
(Get full report from official database of BE for Mobil Cleaning Wouters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mobil Cleaning Wouters BVBA
Addition kinds of activities for Mobil Cleaning Wouters BVBA

07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
51469902. Vis, vers | Fish, fresh

Werken bij Mobil Cleaning Wouters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mobil Cleaning Wouters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mobil Cleaning Wouters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mobil Cleaning Wouters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van Mobil Cleaning Wouters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mobil Cleaning Wouters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mobil Cleaning Wouters BVBA. Laat een reactie achter voor Mobil Cleaning Wouters BVBA. Mobil Cleaning Wouters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mobil Cleaning Wouters BVBA. Leave a respond for Mobil Cleaning Wouters BVBA. Mobil Cleaning Wouters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mobil Cleaning Wouters BVBA op de google maps. Adres en contacten Mobil Cleaning Wouters BVBA
Location of Mobil Cleaning Wouters BVBA on the google maps. Address and contacts of Mobil Cleaning Wouters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mobil Cleaning Wouters BVBA Mobil Cleaning Wouters BVBA: REST. LES BAGUETTES D'OR | Euromatch | C.V.D.O. BVBA | MICHEL VANCONEGHEM | KAREL STUKKENS

Other related companies as Mobil Cleaning Wouters BVBA: REST. LES BAGUETTES D'OR | Euromatch | C.V.D.O. BVBA | MICHEL VANCONEGHEM | KAREL STUKKENS

Mobil Cleaning Wouters BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mobil Cleaning Wouters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04778198242. Het bedrijf Mobil Cleaning Wouters BVBA bevindt zich op het adres: Paul Krugerstraat 77; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in Mobil Cleaning Wouters BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mobil Cleaning Wouters BVBA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mobil Cleaning Wouters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mobil Cleaning Wouters BVBA, openstaande posities, locatie van Mobil Cleaning Wouters BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mobil Cleaning Wouters BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mobil Cleaning Wouters BVBA, company assigned to the tax number BE04778198242. The company Mobil Cleaning Wouters BVBA is located at the address: Paul Krugerstraat 77; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in Mobil Cleaning Wouters BVBA were not found.
The main activity of Mobil Cleaning Wouters BVBA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mobil Cleaning Wouters BVBA is not available. You also can look at reviews of Mobil Cleaning Wouters BVBA, open positions, location of Mobil Cleaning Wouters BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mobil Cleaning Wouters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mobil Cleaning Wouters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mobil Cleaning Wouters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mobil Cleaning Wouters BVBA, employees, financial statistics.