Bubbels Car-Wash

Contactgegevens Bubbels Car-Wash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bubbels Car-Wash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bubbels Car-Wash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 853; 9420; Erpe-Mere (Burst), België

Telefoon (phone): 053 62 30 20 (+32-053 62 30 20) 053 62 30 20 (+32-053 62 30 20)

Fax (fax): 053 62 30 20 (+32-053 62 30 20) 053 62 30 20 (+32-053 62 30 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bubbels Car-Wash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bubbels Car-Wash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bubbels Car-Wash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bubbels Car-Wash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bubbels Car-Wash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bubbels Car-Wash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bubbels Car-Wash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bubbels Car-Wash
Products information Bubbels Car-Wash

BTW identificatienummer (tax): BE07734619140
Ondernemingsnummer: 1591888427
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Bubbels Car-Wash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bubbels Car-Wash
(Get full report from official database of BE for Bubbels Car-Wash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bubbels Car-Wash
Addition kinds of activities for Bubbels Car-Wash

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
73890903. Creditcard service | Credit card service
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij Bubbels Car-Wash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bubbels Car-Wash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bubbels Car-Wash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bubbels Car-Wash. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Bubbels Car-Wash in sociale netwerken
Look for responds of Bubbels Car-Wash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bubbels Car-Wash. Laat een reactie achter voor Bubbels Car-Wash. Bubbels Car-Wash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bubbels Car-Wash. Leave a respond for Bubbels Car-Wash. Bubbels Car-Wash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bubbels Car-Wash op de google maps. Adres en contacten Bubbels Car-Wash
Location of Bubbels Car-Wash on the google maps. Address and contacts of Bubbels Car-Wash

Andere gerelateerde bedrijven als come Bubbels Car-Wash Bubbels Car-Wash: THYS L | Globus Technologies | Revolution | MARNIX DEBANDT | Federico Lopez

Other related companies as Bubbels Car-Wash: THYS L | Globus Technologies | Revolution | MARNIX DEBANDT | Federico Lopez

Bubbels Car-Wash is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bubbels Car-Wash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734619140. Het bedrijf Bubbels Car-Wash bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 853; 9420; Erpe-Mere (Burst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in Bubbels Car-Wash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bubbels Car-Wash is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bubbels Car-Wash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bubbels Car-Wash, openstaande posities, locatie van Bubbels Car-Wash op de kaart.

Bubbels Car-Wash is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bubbels Car-Wash, company assigned to the tax number BE07734619140. The company Bubbels Car-Wash is located at the address: Oudenaardsesteenweg 853; 9420; Erpe-Mere (Burst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in Bubbels Car-Wash were not found.
The main activity of Bubbels Car-Wash is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bubbels Car-Wash is not available. You also can look at reviews of Bubbels Car-Wash, open positions, location of Bubbels Car-Wash on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bubbels Car-Wash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bubbels Car-Wash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bubbels Car-Wash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bubbels Car-Wash, employees, financial statistics.