AUTOWAS DE SAMENKOMST

Contactgegevens AUTOWAS DE SAMENKOMST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOWAS DE SAMENKOMST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOWAS DE SAMENKOMST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kuurnsesteenweg 12-14; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 20 27 (+32-056 35 20 27) 056 35 20 27 (+32-056 35 20 27)

Fax (fax): 056 35 20 27; 056 37 09 14 (+32-056 35 20 27; 056 37 09 14) 056 35 20 27; 056 37 09 14 (+32-056 35 20 27; 056 37 09 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOWAS DE SAMENKOMST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOWAS DE SAMENKOMST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOWAS DE SAMENKOMST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOWAS DE SAMENKOMST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOWAS DE SAMENKOMST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOWAS DE SAMENKOMST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOWAS DE SAMENKOMST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOWAS DE SAMENKOMST
Products information AUTOWAS DE SAMENKOMST

BTW identificatienummer (tax): BE09633880615
Ondernemingsnummer: 8987609863
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AUTOWAS DE SAMENKOMST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOWAS DE SAMENKOMST
(Get full report from official database of BE for AUTOWAS DE SAMENKOMST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOWAS DE SAMENKOMST
Addition kinds of activities for AUTOWAS DE SAMENKOMST

326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
50740202. Ketels, kracht (industrieel) | Boilers, power (industrial)
52119907. schermen | Fencing
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps

Werken bij AUTOWAS DE SAMENKOMST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOWAS DE SAMENKOMST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOWAS DE SAMENKOMST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOWAS DE SAMENKOMST. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van AUTOWAS DE SAMENKOMST in sociale netwerken
Look for responds of AUTOWAS DE SAMENKOMST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOWAS DE SAMENKOMST. Laat een reactie achter voor AUTOWAS DE SAMENKOMST. AUTOWAS DE SAMENKOMST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOWAS DE SAMENKOMST. Leave a respond for AUTOWAS DE SAMENKOMST. AUTOWAS DE SAMENKOMST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOWAS DE SAMENKOMST op de google maps. Adres en contacten AUTOWAS DE SAMENKOMST
Location of AUTOWAS DE SAMENKOMST on the google maps. Address and contacts of AUTOWAS DE SAMENKOMST

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOWAS DE SAMENKOMST AUTOWAS DE SAMENKOMST: Fohn Benoit | LUC DECLERCK | Tele-Onthaal O-Vlaanderen | ABINET | MARTINE BOLLAERT

Other related companies as AUTOWAS DE SAMENKOMST: Fohn Benoit | LUC DECLERCK | Tele-Onthaal O-Vlaanderen | ABINET | MARTINE BOLLAERT

AUTOWAS DE SAMENKOMST is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOWAS DE SAMENKOMST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633880615. Het bedrijf AUTOWAS DE SAMENKOMST bevindt zich op het adres: Kuurnsesteenweg 12-14; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in AUTOWAS DE SAMENKOMST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOWAS DE SAMENKOMST is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOWAS DE SAMENKOMST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOWAS DE SAMENKOMST, openstaande posities, locatie van AUTOWAS DE SAMENKOMST op de kaart.

AUTOWAS DE SAMENKOMST is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOWAS DE SAMENKOMST, company assigned to the tax number BE09633880615. The company AUTOWAS DE SAMENKOMST is located at the address: Kuurnsesteenweg 12-14; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in AUTOWAS DE SAMENKOMST were not found.
The main activity of AUTOWAS DE SAMENKOMST is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOWAS DE SAMENKOMST is not available. You also can look at reviews of AUTOWAS DE SAMENKOMST, open positions, location of AUTOWAS DE SAMENKOMST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOWAS DE SAMENKOMST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOWAS DE SAMENKOMST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOWAS DE SAMENKOMST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOWAS DE SAMENKOMST, employees, financial statistics.